Thumb Author Francisco Pérez

Francisco Pérez

Psychologie


Algemeen gezondheidspsycholoog. Hij heeft gewerkt als psycho-pedagoog, als therapeut en als neuropsycholoog. Hij heeft ook ervaring als vrije tijdsmonitor, als workshopbegeleider en als verspreider. Hij is momenteel psycholoog en manager van Supera Clinical Psychology and Health Jaén.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Jaén (2006). Hij behaalde een master in klinische en gezondheidspsychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid (2008) en een master in secundair onderwijs aan zijn alma mater (2011). Hij voltooide zijn opleiding met een specialisatie in cognitieve gedragstherapie bij kinderen en adolescenten aan de National University of Distance Education (2015). Collegiaal nummer: AO-06199.

Opleiding als vrije tijdsmonitor, met de nadruk op de revitalisering van gehandicapten. Dit werk heeft hij ruim een jaar uitgevoerd bij het Andalusisch Jeugdinstituut. Hij werkte als psycholoog in verschillende gezondheidscentra, zoals Dagcentrum El Abrazo en AVANZA: Psychologie en Logopedie.

Hij was spreker op trainingen aan de Camilo José Cela Universiteit . Daarnaast heeft hij ervaring als psycho-pedagoog, als neuropsycholoog en als therapeut. Hij is momenteel een managing psycholoog bij het Supera-kantoor, Klinische en Gezondheidspsychologie in Jaén.


Laatste artikelen