About Us

Wie wij zijn

Op onze website vinden we dat geestelijke gezondheid een prioriteit moet zijn. Daarom willen we, samen met een geweldig team van professionals, het stigma doorbreken en je helpen jezelf te begrijpen en je beter te voelen. Hier vind je een grote verscheidenheid aan inhoud over onder andere psychologie, neurowetenschappen, gezondheid, welzijn en persoonlijke en professionele groei.

Al 10 jaar zetten wij ons in om een complete bibliotheek te creëren met meer dan 2.600 artikelen met interessante, actuele en door bewijsmateriaal ondersteunde informatie om het leven van mensen te verbeteren. Een uitdaging die alleen mogelijk is geweest dankzij een geweldig team van professionals uit verschillende disciplines en vakgebieden.

Wij willen helpen prioriteit te geven aan geestelijke gezondheid. Die beschermen is iets wat we altijd moeten doen en niet alleen wanneer we problemen hebben. En hoewel elk proces individueel is en zijn eigen tempo heeft, is er in het algemeen een breed scala aan middelen en instrumenten die ons ondersteunen bij het aangaan van de uitdagingen en moeilijkheden van het dagelijks leven.

Onze gemeenschap

Onze website ontvangt meer dan 650.000 bezoeken per maand. Onze gemeenschap is goed vertegenwoordigd op onze belangrijkste sociale netwerken zoals Facebook en Pinterest.

Onze waarden

Als een merk dat wellness en geestelijke gezondheid promoot bij miljoenen lezers, zijn we ons bij Verken Je Geest bewust van de impact die onze publicaties hebben. Daarom nemen we de verplichting en verantwoordelijkheid op ons om niet alleen bij onze volgers, maar ook op maatschappelijk niveau positieve veranderingen teweeg te brengen. Daarom zijn waarden als empathie, respect, saamhorigheidsgevoel, inclusie, diversiteit en gelijkheid voor ons van fundamenteel belang. We willen mensen bewust maken van het belang van geestelijke gezondheid. Daarom betrekken we verschillende stemmen, identiteiten en meningen om een positieve impact op de samenleving te genereren.

Redactionele verplichting
Redactionele verplichting

Onze voornaamste verplichting is het leveren van toegankelijke, begrijpelijke en betrouwbare inhoud van de hoogste redactionele kwaliteit om onze lezers te helpen informatie te gebruiken om zelfverzekerde beslissingen te nemen over hun geestelijke gezondheid en welzijn.

Gegarandeerde kwaliteit
Gegarandeerde kwaliteit

Onze artikelen zijn ontwikkeld door professionals en deskundigen in psychologie en neurowetenschappen op basis van betrouwbare academische en overheidsbronnen en wetenschappelijk onderzoek ter ondersteuning van de informatie in onze artikelen.

Verificatie door deskundigen
Verificatie door deskundigen

Elk artikel wordt door ons team van professionals beoordeeld en gecontroleerd op juistheid en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat onze inhoud accuraat en nauwkeurig is en de laatste ontwikkelingen in onderzoek gebaseerd op bewijs naar geestelijke gezondheid weerspiegelt.

Inhoud afgestemd op het belang ervan

Ons redactieproces is grondig en strikt. Wij geloven en verdedigen het idee dat de kwaliteit van het onderzoek samen met vertrouwde en inclusieve taal belangrijk is om aansluiting te vinden bij onze volgers en essentiële vereisten zijn om waardevolle inhoud aan te bieden. Daarom zorgen wij voor elk detail.

Search

Onze inhoud is gebaseerd op bewijs en professionele criteria. Wij streven ernaar nauwkeurige, betrouwbare, toegankelijke en onbevooroordeelde informatie te verstrekken.

Search

Onze klinische inhoud ondergaat een beoordelingsproces met gezondheidswerkers en psychologen om de juistheid van de informatie te garanderen.

Search

Wij proberen te allen tijde verschillende stemmen, identiteiten en perspectieven te betrekken en op te nemen om een diverse en inclusieve inhoud te garanderen.

Onze experts

Klinische en gezondheidspsychologen gespecialiseerd in verslavingen, koppels, eetstoornissen, enz. en met verschillende therapeutische oriëntaties en benaderingen, opvoeders en maatschappelijk werkers, voedingsdeskundigen, pedagogen, apothekers, journalisten en neurowetenschappelijke onderzoekers van verschillende universiteiten sluiten zich bij ons aan om informatie van de hoogste kwaliteit te verstrekken en de beste antwoorden te geven, omdat we ons ervan bewust zijn dat niets in verband met geestelijke gezondheid lichtvaardig mag worden opgevat.

Valeria Sabater
Valeria Sabater

Psycholoog

Elena Sanz
Elena Sanz

Psycholoog

Gorka Jiménez Pajares
Gorka Jiménez Pajares

Psychologie

Cristina Roda Rivera
Cristina Roda Rivera

Psycholoog

Sara Clemente
Sara Clemente

Psycholoog en journalist

Fátima Servián Franco
Fátima Servián Franco

Psycholoog

Perfil Ruben

Neem contact met ons op

We horen graag van onze lezers! Als je een bug wilt melden, een twijfel wilt wegnemen of een suggestie wilt doen, kun je via e-mail contact opnemen met ons team.