Thumb Author Gorka Jiménez Pajares

Gorka Jiménez Pajares

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in het behandelen van psychische en gedragsstoornissen. Hij heeft gewerkt als psycholoog op het gebied van human resources, wat hem aanmoedigde om een master in Occupational Risk Prevention te volgen. Momenteel werkt hij bij een particulier adviesbureau.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de National University of Distance Education in 2017, met een vermelding in gezondheidspsychologie en interventie bij psychische en gedragsstoornissen. Cursus relatietherapie aan de National University of Distance Education. Voorbereiding op toegang tot interne resident psycholoog in het nationale gezondheidssysteem. Collegiaal nummer: N-01653.

Nadat Gorka Jiménez Pajares in de adviessector op het gebied van Human Resources is beland, werkt hij als psycholoog in een privépraktijk en helpt hij mensen hun professionele carrière een boost te geven en persoonlijk te groeien. Hij volgt momenteel de officiële masteropleiding in preventie van beroepsrisico's, specialisaties in veiligheid op het werk, industriële hygiëne en ergonomie en toegepaste psychologie, en ook de expert in preventie van suïcidaal gedrag van de Spaanse vereniging van gezondheidspsychologie.

Als hij niet gefocust is op zijn grote passie, psychologie in de meeste aspecten, geniet Gorka ervan om bij zijn gezin te zijn en een van zijn andere grote passies: reizen.


Laatste artikelen