Thumb Author Laura Reguera

Laura Reguera

Psychologie


Klinisch psycholoog gespecialiseerd in emotionele intelligentie en interventie bij emoties. Zij heeft deelgenomen aan nationale en internationale conferenties, evenals aan vrijwilligersprogramma's aan het Official College of Psychology of Madrid. Ze werkt als klinisch psycholoog in een privépraktijk en als docent en tutor bij UNED.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid (2014). Ze heeft een master in Emotionele Intelligentie, Interventie in Emoties en Gezondheid van haar alma mater (2017) en een master in Methodology of Behavioral and Health Sciences van de National University of Distance Education (2020).

Klinisch psycholoog, bevoegd om gezondheidspsychologie uit te oefenen. Zij heeft deelgenomen aan verschillende onderzoeksprojecten en heeft ook interventieprogramma's ontwikkeld op het gebied van angst, stress en sociale vaardigheden. Ze is een presentator en spreker geweest voor verschillende nationale en internationale conferenties, evenals een vrijwilliger voor verschillende verenigingen en organisaties.

Zij heeft momenteel een eigen praktijk en combineert dit werk met dat van docent bij UNED. Zij geeft face-to-face lessen over de vakken Inleiding in de psychologie bij de opleiding Criminologie en Psychopathologie en daarnaast Psychologie van Motivatie en Groepspsychologie bij de opleiding Psychologie. Zij heeft ervaring met interventies gericht op kinderen, jongeren en gezinnen .


Laatste artikelen