Thumb Author Lorena Vara González

Lorena Vara González

Psychologie


Algemeen gezondheidspsycholoog met meer dan 7 jaar ervaring in de sector. Zij heeft zich gespecialiseerd in het opleiden en rekruteren van personeel in handen van human resources. Zij heeft ervaring als psycholoog in bejaardentehuizen, als klinisch psycholoog en als verspreider, dit laatste facet door samen te werken met radioprogramma's, gedrukte media en digitale media.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca (2010). Zij behaalde een masterdiploma in Human Resources Management en Management aan de Distance University of Madrid (2021). Ze voltooide haar opleiding tot psycholoog met een specialisatie in contextuele therapieën aan de Universiteit van Almería (2018). Ze is sinds 2015 erkend als algemeen gezondheidspsycholoog door de Gemeenschap van Madrid. Collegiaal nummer: Madrid M-28942.

Ze werkt als verspreider samen met geschreven pers, radio en digitale platforms. Ze heeft meer dan 7 jaar ervaring als algemeen gezondheidspsycholoog en als trainer in de privépraktijk. Zij heeft gewerkt bij Medycsa, een bedrijf gespecialiseerd in risicopreventie en gezondheid op het werk. Daarnaast heeft ze gewerkt als technicus opleidingsmanagement bij Adecco Training. Ze heeft ervaring als human resources consultant, als psycholoog voor verpleeghuizen en als human talent trainer.

Momenteel werkt ze als consultant voor talentacquisitie in IT en Engineering. Haar werkzaamheden liggen op het gebied van het werven en opleiden van nieuwe medewerkers. Ze werkt ook samen met verschillende bedrijven in processen zoals personeelsanalyse, employer branding en cybersecurity.


Laatste artikelen