Thumb Author Julia Marquez Arrico

Julia Marquez Arrico

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in klinische psychologie. Ze is professor aan de Internationale Universiteit van Valencia en aan het Barcelona Institute of Clinical Psychology. Ze heeft gewerkt als businesscoach , als onderzoeker, als verspreider en als schrijver van inhoud die verband houdt met haar vakgebied.

Over de auteur

Licentiaat in psychologie aan de Universiteit van Granada (2010). Master in klinische en gezondheidspsychologie van de Universiteit van Barcelona (2012). Doctor in de klinische en gezondheidspsychologie van de Universiteit van Barcelona (2017). Vermelding van International, Cum Laude en buitengewone uitreiking van doctoraat in de psychologie.

Momenteel werkt ze als psycholoog aan het Institut Barcelona de Psicología y Sexología (privé centrum voor psychiatrie, psychologie en seksuologie). Zij doceert de graad in psychologie aan de Universiteit van Barcelona (afdeling Klinische Psychologie en Psychobiologie, Faculteit Psychologie) en in verschillende masterprogramma's aan de Internationale Universiteit van Valencia (VIU). Collegiaal nummer: Catalunya COPC 20944


Laatste artikelen