Thumb Author Raquel Aldana

Raquel Aldana

Psycholoog


Psycholoog geschoold op theoretisch en praktisch niveau in emotionele psychologie, derde generatie therapieën en cognitieve gedragstherapie. Zij heeft als docent gewerkt aan verschillende gezaghebbende universiteiten. Haar interesse gaat uit naar de klinische psychologie, hoewel zij zich ook bezighoudt met andere facetten zoals communicatie, disseminatie en onderzoek. Biedt psychologische begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie, specialist in contextuele therapieën / 3e generatie, specialist in cognitieve gedragstherapie en in emotionele educatie. Directeur van Raquel Aldana- Psicología (www.raquelaldanapsicologia.com), waar ze online therapie en training geeft. Haar grootste toewijding is de kliniek, maar ze combineert zorgwerk met verschillende projecten.

Ze is samenwerkend professor aan de Open Universiteit van Catalonië (UOC), aan de Internationale Universiteit van La Rioja (UNIR), aan de Nationale Universiteit van Afstandsonderwijs (UNED), aan de Universiteit van Salamanca (USAL), aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca (UPSA) en aan de Universiteit van La Rioja (UR).

Raquel is contentschrijver voor La Mente Es Maravillosa, Eres Mamá en MuySalud en doet werkt samen met verschillende media (El País, Diario La Rioja, OndaCero en Canal Sur) en hoofdartikelen zoals Tea Ediciones of Pearson Clinical Assessment.

Zij neemt deel aan de conferenties over psychologie en aanverwante wetenschappen, geeft lezingen en workshops in verschillende instellingen en bedrijven over referentiekwesties en relevantie in deze contexten.


Laatste artikelen