Thumb Author Francisco Roballo

Francisco Roballo

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in neuropsychologie. Hij heeft gewerkt als klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, academisch adviseur, onderwijspsycholoog, psychologisch adviseur en als verspreider. Dit laatste facet verkent hij via zijn MasterClass-project en via lezingen en congressen op nationaal en internationaal niveau.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de University of the Oriental Republic of Uruguay (2016). Hij heeft een masterdiploma in neuropsychologie van de Universiteit van Salamanca (2018) en studeert voor toegang tot een doctoraat in de psychologie aan laatstgenoemd studiehuis. Hij heeft een voetbalcoachlicentie van het ACJ University Institute (2014).

Klinisch psycholoog van de slaapafdeling van het Hospital de Clínicas (Uruguay), met verschillende werkzaamheden in een privépraktijk. Trainer en onderdeel van het psychologiebureau van de Club Unionistas de Salamanca. Hij heeft ook gewerkt als academisch adviseur, klinisch neuropsycholoog en counselor.

Schrijver en beheerder van diverse digitale media op politiek, filosofisch en psychologisch gebied. Hij is de directeur van het NeuroClass- project, een platform voor de verspreiding van psychologie. Momenteel werkt hij aan neuropsychologisch en psychometrisch onderzoek op het gebied van slaapstoornissen.


Laatste artikelen