Thumb Author Leah Padalino

Leah Padalino

Filmrecensent


Spaanse filoloog met studies in fantastische film en hedendaagse fictie. Leah Padalino heeft verschillende workshops, seminars en cursussen gevolgd om haar begrip van film en literatuur te vergroten. Deze twee artistieke categorieën omvatten haar twee grootste passies, die ook worden aangevuld door haar liefde voor schrijven.

Over de auteur

Afgestudeerd in Spaanse filologie aan de Universiteit van Zaragoza (2018). De titel van haar scriptie was V for Vendetta: van strip tot film . Een benadering van de nieuwe revolutionaire symbolen van de massamaatschappij. Zij behaalde een 10 en Honor Roll . Zij heeft verschillende cursussen gevolgd:
  • Cursus Italiaanse film en hedendaags verhaal (cijfer: 9,3)
  • Seminar " Verborgen sporen van het verleden: voorbij het monumentale erfgoed " ( Universiteit van Zaragoza en Institution Fernando Católico )
  • Cursus " Vrouwen en migraties: nieuwe realiteiten en denkbeelden " (Universiteit van Zaragoza en instelling Fernando el Católico)
  • Deelgenomen aan de conferentie over gender- en geschiedenisonderwijs: afwezigheden in de constructie van het verleden.
Momenteel doet zij een Master in Fantasy Cinema en Contemporary Fiction ( Open Universiteit van Catalonië en Sitges Film Festival ).

Laatste artikelen