4 tekenen dat je niet ten volle leeft

4 tekenen dat je niet ten volle leeft

Laatste update: 08 september, 2016

Je hebt ongetwijfeld duizenden toekomstplannen in je hoofd. Over de dingen die je nog moet doen, de doelen die je nog wil bereiken en de mensen met wie je je leven wil delen. Maar soms is het zo dat je de tijd er niet voor hebt om alles te doen… of misschien lijkt dit alleen zo. Heb je weleens gedacht dat je je tijd en leven alleen maar aan het verspillen bent?

Het kan zo zijn dat je je tijd investeert in dingen die niet nodig zijn of die te veel van je tijd vereisen zonder dat je dit doorhebt. Heb je werkelijk niet genoeg tijd of besteedt je je tijd simpelweg aan dingen die nergens toe leiden? Lees verder en kom erachter.

Je hebt momenten nodig waarop je jezelf wat afleiding gunt en waarop je jezelf even losmaakt van je professionele verantwoordelijkheden. Als je echter het grootste gedeelte van je tijd besteedt aan ‘afleiding’ zul je uiteindelijk het gevoel hebben alsof je de hele dag niets gedaan hebt. Zorg daarom voor een balans tussen werk en afleiding. Kies voor activiteiten die werkelijk iets betekenen en die je iets te bieden hebben en verminder de activiteiten die dit niet doen.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.