Thumb Author Alicia Garrido Martín

Alicia Garrido Martín

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in neuropsychologie en psychopedagogiek. Ze heeft op deze gebieden in verschillende centra en instellingen gewerkt, ook als klinisch psycholoog. Ze is vrijwilliger geweest voor verschillende verenigingen en heeft ook meegewerkt als disseminator. Momenteel oefent hij zijn beroep uit in een eigen praktijk.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca (2011). Ze heeft een master in individuele en groepspsychotherapie van het Instituut voor Persoonlijke Interactie en Dynamiek van Madrid (2013) en een master in Klinische Neuropsychologie van het Hoger Instituut voor Psychologische Studies (2016).

Zij heeft ook de titel van specialist in dynamische psychotherapie van het Institute of Interaction and Dynamics (2013) en de titel van expert in psychotherapie met kinderen en adolescenten van het officiële college van psychologen van Madrid (2014). Als aanvulling voltooide zij de postdoctorale opleiding Emergency Psychology, Emergencies and Catastrophes (2013).

Ze heeft gewerkt als psycholoog, onderwijspsycholoog en neuropsycholoog in verschillende centra en instellingen. Momenteel heeft ze een eigen praktijk, een baan die ze combineert met haar facet als verspreider van informatie.


Laatste artikelen