Thumb Author Matías Rizzuto

Matías Rizzuto

Filosofie


Filosoof in opleiding. Matías Rizzuto behaalde in 2022 zijn diploma Filosofie aan de Nationale Universiteit van San Martín. Hij heeft gewerkt als leraar op middelbare scholen voor volwassenen en als mentor voor universiteitsstudenten van de faculteit Geesteswetenschappen aan zijn alma mater. Hij heeft zich gespecialiseerd in oosterse filosofie en sinds een paar jaar in het schrijven en redigeren van digitale content.

Over de auteur

Afgestudeerd in filosofie aan de Nationale Universiteit van San Martín , afgestudeerd in 2022. Hij heeft een uitgebreide training gevolgd in oude en moderne filosofie en heeft een uitgesproken interesse ontwikkeld voor oosterse filosofie. Aan de andere kant draait zijn proefschrift en huidige onderzoeksgebied om hedendaagse ethische, politieke en economische kwesties. Momenteel volgt hij een Master's Degree in Rechtsfilosofie aan de Universiteit van Buenos Aires .

Hij heeft ervaring als docent op middelbare scholen voor volwassenen in kwetsbare situaties, waar hij de vakken Filosofie en Onderzoeksmethodiek gaf.

Buiten zijn academische achtergrond is hij een liefhebber van de financiële markten en beoefent hij Vipassana-meditatie.


Laatste artikelen