Thumb Author Isabel Ortega

Isabel Ortega

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in rechtspsychologie en gedragswetenschappen. Zij is opgeleid via verschillende cursussen en programma's in forensische psychologie, emotionele intelligentie, neuro-educatie en neuropsychologie. Ze werkte als onderzoeksassistent psychologie aan de Universiteit van Surrey en als kindermonitor voor zomerscholen.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Granada (2020). Master's Degree in Research in Behavioral Sciences van de Universiteit van Almería (2021) en Master's Degree in Juridische en Forensische Psychologie van de Universiteit van Granada (2022). Zij heeft een cursus therapeutische begeleiding en gezinsinterventie bij doods- en rouwprocessen gevolgd aan de universiteit van Granada en een cursus forensische neuropsychologie aan de universiteit van Almería. Daarnaast heeft zij aan de Universiteit van Murcia een toegepaste cursus Rechts-Forensische Psychologie gevolgd en aan de Nationale Universiteit voor Afstandsonderwijs een aanvullende opleiding in seksuele uitbuiting en mensenhandel.

Sinds 2020 heeft zij ervaring op het gebied van onderzoek, met name met mensen die behoren tot specifieke bevolkingsgroepen zoals ouderen, mensen in gevangenissen, mensen die behoren tot centra voor sociale integratie, universiteitsstudenten en kinderen uit verschillende culturen. Naast psychologie houdt zij van lezen, sporten en muziek.


Laatste artikelen