Woorden: het beste afrodisiacum voor vrouwen

Woorden: het beste afrodisiacum voor vrouwen

Laatste update: 22 april, 2017

Verleid me met woorden, met zinnetjes die je in mijn oren fluistert terwijl je mij omhelst. Praat tegen me alsof je in het diepste van mijn wezen kunt kijken. Schrijf me wanneer je aan me denkt en laat me door middel van je woorden weten dat ik aanwezig ben in jouw leven. Het enige wat je hoeft te weten is één klein geheimpje: woorden zijn het beste afrodisiacum voor vrouwen.

Niet zomaar alle woorden tellen in dit geval, niet zomaar elke knuffel of elke zoen. Ik moet kunnen voelen dat je oprecht bent, dat je daden overeenkomen met je woorden, dat je oprecht in mij geïnteresseerd bent. Als dit niet zo is, dan zullen je woorden namelijk leeg zijn en zullen ze geen magie teweeg kunnen brengen.

“Het meest verleidelijke aan een vrouw zijn haar ogen wanneer ik naar haar kijk en haar intelligentie wanneer ik haar leer kennen.”

-Antonio Gómez Rufo-

Hoe je woorden kunt gebruiken als afrodisiacum voor vrouwen

Communicatie is altijd erg belangrijk, maar wanneer twee mensen elkaar willen leren kennen is het des te belangrijker. Vrouwen merken, over het algemeen, werkelijk alles op. Hoe iemand naar ons kijkt, hoe mannen tegen ons praten, wat ze zelf zeggen, de gebaren die ze maken, de manier waarop ze zich gedragen en kleden. Dit betekent niet dat we als vrouwen gehaaste conclusies trekken, maar simpelweg dat we er in geïnteresseerd zijn om de persoon die voor ons staat te leren kennen.

Vrouw Verleiden
Een van de belangrijkste aspecten, en een waar we het vaakst mee worden verleid, zijn woorden. Wanneer woorden op een slimme manier worden gebruikt, met zorgvuldigheid en respect, dan kunnen ze een zeer krachtig afrodisiacum zijn voor vrouwen. Hoe zouden woorden echter gebruikt moeten worden om ons te verleiden?

Oprechtheid en natuurlijkheid

Woorden die uit het hart komen, die oprecht zijn, die van te voren bedacht zijn, kunnen ons hart betoveren. Het gaat er niet om dat je mooie zinnetjes bedenkt en deze zomaar uitspreekt. Het gaat erom dat je voelt wat die geweldige vrouw die voor je staat in jou teweegbrengt en dat je jezelf zo natuurlijk en respectvol mogelijk uitdrukt.

Te veel complimentjes of veel te veel vleierij is niet aangenaam. Het kan zelfs vrij ongemakkelijk zijn. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen wat te veel is en wat perfect is, maar het gaat er over het algemeen gewoon om dat je attent bent en mijn reacties waarneemt. Mijn ogen zullen je het verschil laten zien.

Ondersteun je woorden

Vrouwen vinden het leuk als mannen tegen ze praten, maar we kunnen ook worden verleid wanneer mannen naar ons kijken, wanneer mannen naar ons luisteren, wanneer iemand geïnteresseerd is in hetgeen we te zeggen hebben. Een woord dat gepaard gaat met een bepaalde blik kan een hoop dingen suggereren. Die blik zou dan echter wel oprecht en natuurlijk moeten zijn. Wat we namelijk het leukst vinden, is als een man zichzelf is.

Naarmate er wederzijds vertrouwen ontstaat, wordt een aanraking die gepaard gaat met woorden de perfecte combinatie. Zo lang dit met gevoel en respect wordt gedaan. Nooit met te veel zelfvertrouwen, arrogantie of gepaard met een snauw.

Praat met een beetje gevoel voor humor

Door dingen te zeggen met een gevoel voor humor, ironie, een vonk, kunnen deze woorden zeer verleidelijk worden. We hebben niet allemaal hetzelfde gevoel voor humor. Daarom moet je voorzichtig zijn als je de persoon die tegenover je staat nog niet zo goed kent. Maak grapjes met respect en intelligentie.

We houden er allemaal van om te lachen en er zijn altijd een paar mensen die we vooral erg grappig vinden, maar het is vrij lastig om twee soorten humor op elkaar aan te laten sluiten. Het duurt even voordat je elkaar leert kennen, voordat je gewend raakt aan de dingen die die andere persoon wel en niet leuk vindt.

“Liefde ontstaat zonder opgeroepen te worden. Ze zorgt er voor dat we verdwaald blijven in verwarring en verdwijnt als mist wanneer we haar proberen te behouden.”

-Isabel Allende-

Praat en luister

Een overdaad aan woorden werkt niet, dit is niet verleidelijk. Het wordt juist eentonig. Zelf te veel praten en de ander er geen woord tussen laten krijgen, kan zeer onaangenaam zijn voor deze persoon, die op die manier zijn eigen gevoelens en gedachten niet kan uitdrukken. In een gesprek tussen twee mensen moet er genoeg ruimte zijn voor de woorden van beiden, voor stiltes en voor twee blikken die elkaar kruisen en elkaar vinden.

Koppel in de Keuken

Een afrodisiacum voor vrouwen dat niet werkt

Als de woorden die je uitspreekt niet oprecht zijn of als ze niet overeenkomen met je daden, dan zullen het lege woorden zijn. Er zal geen sprake zijn van samenhang tussen hetgeen er gezegd wordt en hetgeen er gedaan wordt. En al die woorden die wel met een doel en gevoel zijn uitgesproken, zullen dan van de baan worden gegooid, verdwijnen en in rook opgaan.

Vrouwen zijn erg gevoelig. Daarom kan het heel schadelijk zijn als woorden en gevoelens niet met elkaar overeenkomen. Hierdoor gaan we namelijk denken dat de gevoelens die achter deze woorden schuilgaan ook niet oprecht zijn.

“Voor vrouwen zijn woorden het beste afrodisiacum. De G-spot kan gevonden worden in de oren. Hij die de G-spot lager zoekt, verspilt zijn tijd.”

-Isabel Allende-


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.