Thumb Author Andrés Navarro Romance

Andrés Navarro Romance

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in neuropsychologie. Hij werkt momenteel als universitair hoofddocent aan de Open Universiteit van Catalonië, als coördinator van sociaal-gezondheidsprojecten en als verspreider. Hij heeft verschillende onderzoeksartikelen geschreven, deelgenomen aan nationale en internationale conferenties, centra voor sociale en gezinsondersteuning geleid, gewerkt als klinisch psycholoog, meegewerkt aan projecten om het bewustzijn van multiple sclerose bij kinderen en jongeren te vergroten, en als schrijver/redacteur van artikelen over gezondheid en psychologie.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie met een specialiteit in cognitieve wetenschappen aan de Complutense Universiteit van Madrid en de Universiteit van Western Sydney (2006). Hij heeft een masterdiploma in cognitieve neuropsychologie van de UCM (2008) en een postgraduaat in toegepaste neurowetenschappen van de universiteit van Malaga (2015). Daarnaast heeft hij een masterdiploma in beheer van sociale centra, goedgekeurd in de Gemeenschap van Madrid (2017).

Hij heeft verschillende artikelen geschreven voor online publicaties en nam deel aan radioprogramma's over zeldzame ziekten. Daarnaast werkte hij mee aan onderzoeksprojecten met het Carlos III Health Institute , stelde hij officiële agenda's op voor de Antonio Nebrija University , werkte hij bij het UCM en de UAM als universitair hoofddocent, en nam hij als spreker deel aan rondetafelgesprekken van universiteiten. Hij publiceert momenteel inhoud in het Engels voor het ForeverYoung-platform.

Het bundelt uitgebreide klinische ervaring in zowel gezondheidspsychologie als neuropsychologie, met alle leeftijdsgroepen en pathologieën -inclusief hersenbeschadiging- in klinieken, ziekenhuizen, stichtingen en verenigingen. Hij heeft ook op het gebied van human resources gewerkt als assistent-manager en als coördinator van sociale en gezondheidsprojecten in het buitenland.

Zijn interesse gaat vandaag uit naar een nationaal project voor de ontwikkeling van actieprotocollen voor multiple sclerose bij kinderen en adolescenten in samenwerking met de Madrid Multiple Sclerosis Foundation ( FEMM ) en het Niño Jesús Hospital.


Laatste artikelen