Een helende vrouw kijkt naar het leven met liefde en vriendelijkheid

Een helende vrouw kijkt naar het leven met liefde en vriendelijkheid

Laatste update: 25 augustus, 2016

Alle liefhebbende vrouwen zijn helende vrouwen. Vrouwen die gevuld zijn met kracht, die iedereen om hen heen voeden met hun vriendelijkheid, die naar het leven kijken met rustige ogen, die openstaan voor hun identiteit, die genezen met een kus.

Een helende vrouw is zij die anderen vult met energie, die haar affectie overbrengt, wiens omhelzing liefde bevat, zij die haar geheimen naar een nieuw niveau brengt, die dieper graaft, die gul is, die weet hoe ze moet vergeven, die gracieus door het leven gaat, die onderwijst in wijsheid.

Een helende vrouw is menselijk, medelevend, zich bewust van haar kracht, van haar inspiratie, van haar bestendigheid, van haar chaos en haar orde, de verdediger van haar leven, van haar wensen, van haar dromen en van de vele dingen die ze is vergeten.

Magische Vrouw

De gave van het zijn van een helende vrouw

Dit is waarom een helende vrouw degene is die blijft als ze in je leven komt. Zij is degene die voor altijd je hart heeft, die stappen neemt met kracht en die zich bewust is van wat er om haar heen gebeurt.

Ze kent geen perfectie of imperfectie: ze is gewoon. En met die kracht helpt ze anderen om te zijn.

Het zijn van een liefhebbende vrouw is niet altijd makkelijk; er is altijd veel strijd die geleverd moet worden. Ze moeten strijden tegen alles wat hen stopt om alles te voelen, dat hun rechten beheerst, dat onze dromen probeert te stelen, dat onze kracht ondermijnt.

Geneeskundige Vrouw

Dus, een helende vrouw zijn betekent ook dat je zegt “genoeg”, dat je geen slavernij toestaat, dat je jezelf bent, niet eisend, maar liefhebbend zonder maat en boven alle mogelijkheden.

De kracht van de liefde van een vrouw

Er is niets zo sterk als de liefde van een vrouw die streeft naar haar welzijn, die zichzelf accepteert, die haar heden begrijpt en zich bewust is van haar verleden.

Door haar ervaringen en haar kennis deelt de helende vrouw de diepgang van de tijd, de transcendentie van verlangen en het belang van het vergaren van bereikte dromen.

Alle vrouwen hebben een krijger in hun ziel die hen beweegt, die hen licht geeft, die hen hoop, kracht en wapens om mee te vechten geeft. Het is de innerlijke krijger die hun wonden heeft genezen, die hen door teleurstellingen, afwijzing en verraad heeft geholpen.

En dat licht is wat haar volwassen en intelligent maakt, haar leert hoe ze zich kan beheren, die haar intuïtie en haar verstand in balans brengt, de kunst van het leven nog mooier maakt en vecht tegen haar tegenslagen.

Gevoelige Vrouw

Het hart van een vrouw: een zee van mysterie

Het hart van een liefhebbende vrouw is een zee van mysterie, gevuld met vissen die oplichten in het donker, waardoor het zowel vreemd als magisch is. Het hart van een helende vrouw is iets wat de diepten van vele mysteries met elkaar verbindt.

Het is een hart dat voor zichzelf klopt, dat barst van respect, veiligheid, kracht, intelligentie en liefde. Dit zijn de pilaren van de steun van een helende vrouw; zij die naar het leven kijkt op een gulle manier, zij die zichzelf niet vastlegt.

Hierdoor komen haar acties bij elkaar en vinden een balans tussen voelen en denken. De vrouw wordt zich bewust van zichzelf, van wat ze is, wat ze is geweest en wat ze zou kunnen worden. Want het beste medicijn is acceptatie.

De helende vrouw is zij die zich kleedt met kracht en waardigheid, met sleutels die de deuren naar sprookjes openen, met make-up van de realiteit met al zijn nuances en levendigheid, met een verzameling motieven, met verstand waar ze zich aan vastklampt…

De helende vrouw is het zoete van een ander wezen voor de ziel, de vriendelijkheid en gevoeligheid van iemand die luistert, van iemand die zichzelf met respect behandelt en anderen waardeert als een schat. Dat is wat de liefdevolle vrouw definieert, de helende vrouw.

–Afbeeldingen van Claudia Tremblay–


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.