7 lessen om te leren voordat je dertig wordt

Ben je nog een twintiger maar word je binnenkort dertig? Lees dan dit artikel want we vertellen je lessen die je zou moeten leren.
7 lessen om te leren voordat je dertig wordt

Laatste update: 28 februari, 2022

Je twintiger jaren zijn een tijd vol verandering, maar je dertiger jaren vertegenwoordigen het echte begin van volwassenheid. Dit zijn de gewoonten die je zou moeten toepassen tegen de tijd dat je dertig wordt. Ze brengen je gegarandeerd succes!

1. Vertrouwen

Tegen de tijd dat je in de dertig bent, zou je moeten begrijpen dat de mening van andere mensen niet zo belangrijk is. Je kunt je geluk, of de manier waarop je het leven ziet, niet baseren op de mening van iemand anders.

Het is tijd dat je je op uw leven concentreert en doet wat nodig is om de gewenste resultaten te behalen. Uiteindelijk hebben de mensen om je heen ook een leven en hun eigen problemen.

2. Vergeving

De zwakken kunnen nooit vergeven. Vergeving is de eigenschap van de sterken.

Mahatma Gandhi

Vergeving is een zeer belangrijk. Als je in de dertig bent, krijg je te maken met moeilijke situaties die je relaties en je sociale leven diepgaand kunnen beïnvloeden. Dit wil niet zeggen dat je niet eerder problemen hebt gehad, maar deze zijn meestal iets ernstiger.
Het is belangrijk om los te laten wat je pijn doet en te leren vergeven. Dit is de sleutel tot een gezonde volwassenheid en gezonde relaties.

Hart in een kistje

3. Verantwoordelijkheid

Je kunt niet ontsnappen aan de verantwoordelijkheid van morgen door die vandaag te ontlopen.

Abraham Lincoln

In de meeste landen word je wettelijk als een volwassene beschouwd als je achttien bent, maar het is nadat we dertig worden dat we echte verantwoordelijkheid krijgen.

Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je acties en de gevolgen daarvan, begin je de leiding over je leven te nemen.

Houd in gedachten dat verantwoordelijkheid moet worden toegepast in elk aspect van het leven: relaties, werk, spiritualiteit, enz.

4. Zuinigheid

Spaarzaamheid is geen zaak van de portemonnee, maar een zaak van karakter.

-S.W. Straus-

Energie, tijd en geld zijn de drie dingen die je op dit punt moet gaan besparen om een productiever leven te leiden.

We leven in een wereld die ons leert dat het wenselijk is om op een bepaald moment te hebben wat we willen, maar de realiteit ervan is heel anders. Als je elke cent die je verdient uitgeeft of slechte slaapgewoonten hebt, is het tijd om dit te repareren.

Hoewel het waar is dat het heden het belangrijkst is, zal de toekomst je inhalen en wil je voorbereid zijn.

5. Goed oordeel

Hoe zijn jouw vrienden? Hebben ze een goede invloed of ben je alleen bevriend met hen om het gevoel te hebben dat je ergens bij hoort? Als dertiger heb je vrienden nodig die je steunen in slechte tijden en die de goede aanvullen.

Als je vrienden geen positiviteit in je leven brengen, wees dan niet bang om dat te accepteren. Je hoeft de relatie niet helemaal te stoppen, maar focus je er ook niet op. Je kunt het aanhouden en andere, meer constructieve dingen ernaast beginnen.

vriendeV

6. Acceptatie

Goede en slechte dingen overkomen iedereen. Soms gebeuren er goede dingen met mensen van wie we niet denken dat ze goede mensen zijn.

Het belangrijkste is dat je begrijpt dat niemand tegen je samenzweert om je het leven zuur te maken. Het leven gaat over het accepteren van de slechte dingen en leren ermee om te gaan.

7. Dankbaarheid

Laten we opstaan en dankbaar zijn, want als we vandaag niet veel hebben geleerd, hebben we tenminste een beetje geleerd, en als we niet een beetje hebben geleerd, zijn we tenminste niet ziek geworden, en als we ziek werden, we zijn in ieder geval niet doodgegaan; dus laten we allemaal dankbaar zijn.”

-Boeddha-

Tijdens je tienerjaren en jongvolwassenheid is het niet zeldzaam dat je het verlangen voelt om afstand te nemen van familie en vrienden. Het maakt deel uit van het proces en er is geen reden waarom je je schuldig zou moeten voelen.

Maar nu je volwassen bent, is het tijd om die relaties opnieuw te beoordelen en opnieuw op te bouwen. Je hoeft niet altijd bij hen te zijn, maar je besteedt tijd aan die relaties. Op de lange termijn zul je blij zijn dat je het gedaan hebt.

Een succesvol persoon heeft niet alleen een overvloed aan geld, maar ook van relaties die hem of haar hoogstwaarschijnlijk hebben geholpen om te komen waar hij of zij nu is. Je dertiger jaren zijn een geweldige tijd om te leven. Ben je klaar om het leven ten volle te leven? Wellicht ook interessant voor jou

Het geweldige brein van een vrouw van boven de veertig
Verken je geest
Lees het op Verken je geest
Het geweldige brein van een vrouw van boven de veertig

Het brein van een vrouw van boven de veertig is fantastisch. Dit is het moment waarop een vrouw meer aan zichzelf en haar eigen dromen begint te de...


De inhoud van Verken Je Geest is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Deze informatie vervangt niet de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.