De tragedie van een man die zijn tijd ver vooruit was: Leonardo da Vinci

De tragedie van een man die zijn tijd ver vooruit was: Leonardo da Vinci

Laatste update: 09 januari, 2017

Het is moeilijk om de dingen zo helder te zien, dingen die voor jou zo voor de hand liggend zijn, als je de enige bent die ze kan zien. Dit was het ongelukkige lot van de weinige bevoorrechte geesten die geboren werden ver voordat de tijd hun niveau bereikte. Leonardo da Vinci was zo’n geest en in het boek Leonardo da Vinci or the Tragedy of Imperfection wordt zijn tragische lot geweldig weerspiegeld. Het boek werd geschreven door de vooraanstaande Carlos Blanco en werpt een felle blik op Leonardo da Vinci.

Carlos Blanco laat ons kennismaken met Leonardo da Vinci, een man die met een verschrikkelijke tragedie te maken kreeg, omdat hij geboren werd met de gave om alles te weten dat binnen zijn bereik lag, en meer zelfs. Zijn onverzadigbare honger naar kennis bracht hem tot de ellende, hoewel hij gedurende deze reis wel in staat was om enkele van de belangrijkste werken uit de menselijke geschiedenis te produceren.

Voordat we ons volledig verdiepen in het gepassioneerde leven van Leonardo da Vinci, zou het interessant zijn om wat meer te weten over de auteur van het boek, Carlos Blanco.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.