Projecteren om mijn wensen uit te laten komen

Projecteren om mijn wensen uit te laten komen

Laatste update: 12 november, 2016

Projecteren in de toekomst is niet makkelijk, maar het is noodzakelijk om vooruit te komen in het leven en niet geblokkeerd te raken of vast te raken in een probleem, de huidige fase van je leven of het verleden.

Om je wensen te laten uitkomen, moet je eerst erin geloven en al je energie in de projectie stoppen. Het is belangrijk om dingen uit het verleden af te sluiten, zodat we geen overmaat aan bagage met ons meedragen waardoor we vanuit het heden naar de toekomst kunnen komen.

Het gewicht van het verleden

Om vooruit te komen, is het noodzakelijk om onze lasten te herzien. Dit zijn de zaken die we tijdens ons leven verzamelen en die kunnen voorkomen dat we bereiken wat we willen bereiken.

Vanwege die reden is het noodzakelijk om naar het verleden te kijken als er nog steeds dingen onopgelost zijn of emoties die we nog niet hebben verwerkt zijn. Alleen als dit gebeurd is, zullen we in staat zijn om vooruit te gaan zonder lasten en alle lessen die we tot nu toe hebben geleerd.

Groeien

De noodzaak om naar het verleden te kijken

We zouden kunnen zeggen dat, ondanks wat mensen ons proberen te vertellen, het soms noodzakelijk is om naar het verleden te kijken. Niet met een houding van verstikking, vastzitten, geblokkeerd zijn of eronder lijden, maar om onverwerkte emoties te verwerken, zodat we door kunnen gaan naar nieuwe ervaringen en kunnen loslaten wat ons vasthoudt.

“Het achter ons dichtdoen van deuren zal ervoor zorgen dat er in de toekomst ramen opengaan.”

-Françoise Sagan-

De voetstappen van onze reis zijn in het verleden. Degene die ons leven in de richting van het juiste pad leiden als ze duidelijk zichtbaar zijn. We zullen ons ervan bewust zijn en ontdekken wie we zijn, vanwege de ervaringen die we in het verleden hebben gehad en de lessen die we hebben geleerd.

De ontmoeting met onszelf

Om in te toekomst te projecteren, is het essentieel om rustig te blijven en in verbinding te blijven met onszelf. Om dit te doen is het van belang om onze essentie te ontdekken, te ontdekken wat ons gelukkig maakt en uit te vinden wat onze dromen en diepste verlangens zijn. Om dit te bereiken moeten we onszelf bevrijden van alles wat ons limiteert in het leven: lijden, lasten en grenzen die we onszelf opleggen.

Onszelf herontdekken betekent dat we de dieptes van onze ziel bereiken om te weten wat we willen. Om daar te komen, moeten we diep in onze emoties duiken, vooral de emoties die ons blokkeren of waar we onder lijden. Verwijder ze en blijf vooruit bewegen.

Beginnen in het heden

Als we onszelf hebben losgelaten van onze verzamelde lasten, lijden en blokkades uit het verleden, kunnen we ons richten op het heden, op het nu. En vanaf hier kunnen we een weg bouwen naar de toekomst. De toekomst begint altijd in het heden met wat we van het verleden hebben geleerd. Het leven in het heden is slechts het beginpunt van het vervullen van ons wensen in de toekomst.

“De toekomst is van degenen die in de pracht van hun dromen leven.”

-Eleanor Roosevelt-

Tulpen

Ieder moment dat we van het leven genieten is een stap in de juiste richting en iets dat ons zeker naar onze dromen toe zal leiden. Gelukkig zijn in het heden betekent dat we op de goede weg zijn en dat het makkelijker zal zijn voor ons om ons leven te projecteren op de doelen die we willen bereiken.

Het projecteren van de toekomst

Projecteren betekent jezelf visualiseren, een doel stellen en bewust en onbewust op zoek gaan naar een manier om dit te bereiken. Als we zijn waar we willen zijn, betekent dit dat we er zijn met al onze energie, zodat iedere gebeurtenis in het heden gezien wordt als een stap dichterbij ons doel.

Als onze geest daar is, is het makkelijk om de weg ernaartoe te vinden, want we zijn continu op zoek naar manieren om dit te bereiken, dag en nacht. Het zal ons zeker lukken, ongeacht hoe lang het zal duren, want het vinden van de weg alleen al is het waard.

Het opbouwen van de toekomst is het erin projecteren van jezelf vanuit het verleden.

We kunnen in ons onderbewustzijn duiken door middel van technieken die ervoor zorgen dat we onszelf kunnen onderdompelen en onze emoties kunnen verdiepen of door middel van onze intuïtie, het ontdekken van onze innerlijke richtlijnen om de juiste beslissingen te nemen.

Met iedere stap die we zetten, komen we dichterbij ons doel en ons geluk. Als we onze dromen en doelen najagen, bereiken we ze als we onszelf projecteren vanuit het heden, onze problemen uit het verleden oplossen en al onze energie richten op de weg ernaartoe, zonder te stoppen, totdat we slagen.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.