Thumb Author Daniela Alós

Daniela Alós

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in psychoanalyse. Ze heeft ervaring als psychotherapeut voor kinderen en volwassenen, supervisor van chaos en noodsituaties, en onderwijs- en organisatiepsychologie. Ze is mede-oprichter van Lugar y Lazo en therapeut bij de Pigeon Riviere Service van het Quipu Institute. Daarnaast oefent zij haar beroep uit in een eigen praktijk.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Metropolitan University of Caracas (Venezuela). Zij voltooide de Hogere Studies in Psychoanalyse aan de Nueva Escuela Lacaniana de Caracas, een AMP-school, en voltooide later een Master's Degree in Klinische Psychoanalyse aan de Universiteit van Salamanca.

In 2012 begon zij een klinische praktijk, voor de zorg voor kinderen, adolescenten en volwassenen; Zij maakte deel uit van een interdisciplinair team van Bariatrische Chirurgie, waar zij deze patiënten evalueerde, begeleidde en opvolgde.

Tussen 2010-2016 werkte ze als onderwijspsycholoog op het gebied van kind en basis . Ze verhuisde in 2016 naar Spanje, waar ze begon met het meelopen als vrijwillige psychoanalytische therapeut bij de dienst Pichon-Rivière van het Quipu-instituut in Madrid. Later werd ze kandidaat-lid van dit centrum en hervatte ze haar privépraktijk. On-site psychoanalytische therapeutische zorg in Madrid en online .


Laatste artikelen