Elf kenmerken van onweerstaanbare mensen

Elf kenmerken van onweerstaanbare mensen

Laatste update: 12 oktober, 2017

Onweerstaanbare mensen zijn mensen die er los van schoonheid of stijl, in slagen om anderen te verbijsteren. Deze mensen zijn in staat om grote dingen te bereiken dankzij hun houding en charisma. Zelfs dankzij zoiets eenvoudigs als vriendelijkheid maken ze indruk. Een persoon die onweerstaanbaar is, heeft een lach die vertrouwen, medeleven en vreugde uitstraalt.

Doctor Travis Bradberry, auteur van Emotional Intelligence 2.0, heeft de emotionele verbindingen van mensen onderzocht en bestudeerd. Hij stelde vast dat er basiskenmerken zijn die sommige mensen vriendelijker en meer charismatisch maken dan anderen. Bradberry legt uit dat wanneer invloedrijke mensen spreken, de conversatie zich uitspreidt als golven in een vijver. En die golven gaan meerdere richtingen op. Invloedrijke mensen inspireren iedereen om zich heen om nieuwe ideeën te verkennen en op een andere manier te denken.

Wat doen onweerstaanbare mensen anders?

Mensen die een grote kracht en invloed hebben, beseffen hoe ze met anderen moeten omgaan. Ze beseffen dat weinig dingen zo vlug vernietigend werken als arrogantie. Onweerstaanbare mensen doen niet alsof ze beter zijn dan anderen. Eigenlijk geloven ze gewoon dat ze het vermogen hebben om succesvol te zijn. Ze geloven dat ze het leven kunnen creëren dat ze verlangen.

Maar wat is het geheim van onweerstaanbare mensen? Er zijn dingen die onweerstaanbare mensen anders doen dan anderen.

1. Ze behandelen anderen waardig en respectvol. Onweerstaanbare mensen intimideren anderen niet. Ze zijn in tegendeel in staat om iedereen met hetzelfde respect te behandelen. Voor deze mensen bestaan er geen sociale klassen of categorieën.

Vrienden Die Elkaar Knuffelen Omdat Ze Allebei Onweerstaanbare Mensen Zijn

2. Ze leveren geen kritiek en roddelen niet. Een charismatisch persoon hoeft niet te roddelen en ook geen kritiek te geven om anderen te motiveren. Voor dit soort mensen is het namelijk voldoende om het beste uit zichzelf te halen en anderen te laten stralen. Dat wil zeggen dat ze gul zijn. Ze geven iedereen de kans om te laten zien wat hij waard is.

3. Ze behandelen anderen zoals anderen verwachten dat ze behandeld worden. Veel mensen geloven dat invloedrijke mensen zich aan de regel houden dat ze anderen behandelen zoals ze zelf behandeld zouden willen worden. Maar volgens Doctor Bradberry klopt dit niet. Want het veronderstelt dat iedereen op dezelfde manier behandeld wil worden. In werkelijkheid hebben mensen verschillende verlangens en doelen. Onweerstaanbare mensen passen zich in zekere mate aan aan de kenmerken van de mensen met wie ze omgaan.

4. Ze hebben gezonde grenzen. Onweerstaanbare mensen proberen niet om iedereen constant te behagen. Want ze beseffen dat er voor alles een moment en een plaats is. Ze hebben gezonde manieren om anderen te helpen en aan anderen te geven. Dat betekent niet dat ze vergeten om voor zichzelf te zorgen. Hun vermogen om grenzen te stellen is een geweldig voorbeeld van hoe ze zichzelf en anderen graag zien.

5. Ze zijn oprecht en integer. Onweerstaanbare mensen doen niet alsof ze iemand zijn die ze niet zijn. Hun vertrouwen steunt op hun kwaliteiten. Ze weten wat ze waard zijn. Bovendien laten ze niet toe dat anderen hen vertellen wie ze moeten zijn. Ze weten wat belangrijk is en wat ze doorgeven aan anderen. Integriteit is één van de beste kenmerken die ze aan anderen leren.

6. Ze glimlachen altijd en naar iedereen. Dit vermogen maakt onweerstaanbare mensen nog aantrekkelijker en sterker. Met hun energie doen ze anderen glimlachen en lachen. Deze mensen weten dat een glimlach het mooiste is wat er bestaat. Bovendien kan glimlachen negativiteit doorbreken.

Een Meisje Met Een Zonnebloem Voor Haar Oog Dat Een Voorbeeld Is Van Een Van Die Onweerstaanbare Mensen

7. Ze zijn meevoelend en tonen empathie. Ten overstaan van anderen gedragen ze zich empathisch. Ze tonen medeleven met dieren, de natuur en met mensen. Maar voor hen is het niet alleen een kwestie van vriendelijk zijn tegen de mensen die ze graag zien. Ze willen ook uit hun comfortzone stappen ter bevordering van de relatie.

8. Ze houden van het leven en brengen mensen samen. Ook zij lijden en worden geconfronteerd met uitdagingen en moeilijke momenten. Maar ze weten dat het leven prijsloos is. Het leven is het enige dat echt is. We moeten risico’s nemen en anderen helpen. Bovendien houden ze van mensen. Ze genieten echt van het gezelschap van anderen.

Daarom waarderen ze elk moment. Wanneer ze iemand nieuws ontmoeten, dan geven ze die persoon het gevoel het beste te zijn wat hen die dag overkwam. Ze zijn ook geweldige ‘menselijke verbinders’. Want ze hebben een uitzonderlijke aanleg om gelijkgestemde mensen samen te brengen.

9. Ze weten dat ze hard moeten werken om ergens te komen in het leven. Een onweerstaanbaar persoon bewaart zijn glimlach. Maar deze mensen beseffen ook dat alles steunt op hard werk, strijd en inspanning. Ze werken hard om succesvol te zijn. Hun dorst om hun wensen in vervulling te brengen is onlesbaar. Deze mensen zijn succesvol omdat ze nooit opgeven.

10. Ze luisteren. Volgens Dr. Bradberry willen mensen weten dat ze gehoord worden. Een vraag stellen om iets te verduidelijken toont niet alleen dat de ander luistert, het is ook een bewijs dat de ander geïnteresseerd is in wat je zegt. Door eenvoudig de goede vragen te stellen kan je verrassend veel respect en waardering ontvangen. Een onweerstaanbaar persoon bezit die vaardigheid. Hij geeft de ander het gevoel gehoord, erkend en geliefd te worden.

11. Ze hebben een positieve houding. Ook al worden ze met veel uitdagingen geconfronteerd, toch blijven ze positief. Ze wentelen zich niet in negativiteit. Evenmin spelen ze het slachtoffer. Ze proberen integendeel conflict te vermijden en gaan altijd op zoek naar een optimistische manier om met tegenslag om te gaan.

Een Gele Smiley Die Net Zo Straalt Als De Glimlach Van Onweerstaanbare Mensen

Word een onweerstaanbaar persoon

Onweerstaanbare mensen zijn individuen die in alle soorten emotionele achtbanen gereden hebben. Alle soorten obstakels zijn ze al tegengekomen. Op hun reis hebben ze geleerd nederig te zijn. Ze beseffen dat ze niet alleen op de wereld zijn.

Wil jij ook een onweerstaanbaar persoon zijn? Gedraag je dan bescheiden tegenover de mensen om je heen. Voel je niet beter dan anderen omdat je uitdagingen en tegenslagen overwonnen hebt of omdat je intelligenter of meer belezen bent. Dat is de enige manier om te verbinden met anderen. Het is de enige weg om de schat te ontdekken die in anderen verborgen zit. Het geeft je een oprecht geweldig gevoel.