De verwekking en zwangerschap in een prachtige video

De verwekking en zwangerschap in een prachtige video

Laatste update: 07 oktober, 2017

Het voelen van een hart dat binnenin je klopt is een ervaring die alleen is weggelegd voor vrouwen. Maar dankzij de vooruitgang van de technologie kunnen we binnen vier minuten laten zien hoe geweldig de verwekking het ontstaan van een menselijk leven is.

We hebben negen maanden zwangerschap nodig om een ziel te creëren, een kleine persoonlijkheid. Om een minuscuul lichaam te creëren dat honderden zielen zal aanraken gedurende zijn of haar leven. Een wezen dat zonder twijfel op een dag de wereld zal veranderen.

Als we hier eens over nadenken zullen we ons realiseren dat we geweldige creaties zijn die op de wereld worden gezet door een magisch proces. Want dat is de magie, de pracht van de manifestatie van een natuurlijk proces dat wordt bereikt door elke persoon die deze video bekijkt.

De vereniging van leven geeft ruimte voor ons bestaan

De vereniging van leven geeft ruimte voor meer leven, voor het bestaan van een nieuw wezen. Daarom wordt dit proces nog prachtiger dan het in ons dagelijks leven lijkt. Twee cellen komen samen en dankzij deze uitwisseling bieden zij de wereld een cadeau: een baby.

Vandaar dat de vrouw, de bron van voeding voor het wezentje dat in aankomst is, talrijke veranderingen in haar lichaam begint waar te nemen. Een engeltje groeit binnenin haar, een engel die waarschijnlijk de verschijning van de grootste liefde die ooit bestaan heeft zal aankondigen.

Daarom is deze video, die ons de mogelijkheid biedt om te begrijpen hoe we zijn gemaakt, een schattig eerbetoon aan onze natuur. Het laat ons zien dat er niets zo wonderbaarlijk is als het ontstaan van leven en het leven zelf. Een leven waar we allemaal op een of andere manier aan deelnemen.

Baby In De Handen Van Een Oudere Vrouw Als Voorbeeld Van De Schoonheid Van De Verwekking En Zwangerschap

Een mooi proces dat een zeer sterke band creëert

Meestal ontstaat er vanaf het moment van conceptie een mooie band tussen moeder en baby. En ook tussen de vader en het wezentje, als dit ook van toepassing is. Dit is een natuurlijk mechanisme dat de overleving van onze soort bevordert.

De baby, die levendig is, zal de volwassenen nodig hebben om hem of haar vast te houden en te voeden na de geboorte. Dit stimuleert de volwassenen om een ​​manier te vinden om te voldoen aan al zijn of haar behoeften.

In de baarmoeder van onze moeders leren we om te spelen, onszelf te voeden, te protesteren, onze omgeving te herkennen en te binden. In feite biedt de natuur in al haar wijsheid de mogelijkheid tot herkenning van de geur en de stem van de moeder, zelfs op het moment van de geboorte.

De liefde van een moeder biedt een zesde zintuig, een speciaal instinct dat weet hoe het liefde moet geven tijdens elk wakkere moment. Dit is de beste overlevingshandleiding voor moeders en kinderen, die vaak gebruik maken van de speciale betekenis. Zonder daarover na te denken krijgen ze de voordelen van bescherming en zijn liefde.

Vrouw Met Haar Baby In Twee Grote Handen In Het Water Als Voorbeeld Van De Schoonheid Van De Verwekking En Zwangerschap

De liefde tussen ouders en kinderen is zo’n sterke en unieke band die barrières overstijgt. Het is een soort liefde die elke dag exponentieel groeit. Deze liefde heeft geen grenzen of voorwaarden, en wordt altijd onbaatzuchtig gegeven. Omdat je je kind tijdens de negen maanden van de zwangerschap op zo’n speciale, lieve en intense manier liefhebt, is dat simpelweg niet te vergelijken met iets anders.

Deze video roept het idee op dat de verwekking het begin van een enorm grote liefde is. Het is het begin van de magie van de fantastische creatie die het leven is. Daarom krijgen we er kippenvel van. Het tovert een glimlach op ons gezicht. Omdat het moment van verwekking de magie van onze wereld is.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.