De geboorte van je kindje is een ware schat

De geboorte van je kindje is een ware schat

Laatste update: 21 oktober, 2016

De geboorte van je kindje is een ware schat, omdat je eindelijk de vrucht van de geweldige liefde voor je hebt die een menselijk wezen voelt voor het leven.

De komst van een kindje

Een kindje zou altijd een vrucht van de liefde moeten zijn. Wanneer twee mensen met hun hele ziel van elkaar houden, dan besluiten ze de vrucht van die eenheid ter wereld te brengen. Dit wordt gekristalliseerd in de geboorte van het kind dat alles wat mooi is in de relatie symboliseert.

We willen echter niet beweren dat de liefde tussen twee mensen betekent dat er een kind ter wereld moet worden gebracht.

Als je het menselijke leven met al je kracht wil, met je ziel wenst jouw weg in deze wereld vast te leggen en de wereld van kinderen en al hun eigenaardigheden en wonderlijkheden bewondert, dan zal de komst van een kleintje in je leven een van de grootste vreugden zijn.

Een kind moet altijd gewild zijn. Bevallen is een natuurlijke handeling die de menselijke soort vereeuwigt, maar het is niet puur evolutionair. Mensen houden ervan om alles betekenis te geven, we hebben de kracht om de komst van een kind symbool te maken voor alles wat goed en mooi is aan ons.

Moeder en Kind

Je kindje is geboren

Wanneer je kindje geboren is, zorg er dan voor dat je elke dag van hem of haar houdt alsof het de laatste dag is. Hij komt de wereld in met de onschuld van het niets weten. Wij zijn zijn ouders, verzorgers en beschermers. Wij moeten het schild vormen tussen zijn bewustzijn en al het slechte en negatieve om ons heen.

Onze missie, naast het eerbiedig liefhebben van deze kleintjes, is passie op hen overbrengen, zodat ze willen leren en ontdekken. Een kind heeft een ware gave om dingen makkelijker, ongelooflijk en nieuw te maken.

Voor jouw kindje is alles wat we leren, hoe simpel en eenvoudig het ook mag lijken, een ware ontdekking. Denk aan een piraat die eindelijk de schat vindt waar hij altijd al naar op zoek was. Alles is magisch, mysterieus en verrassend voor ze. Er is een wereld vol dingen om te zien en leren.

Breek met negativiteit

Het is echter ontzettend belangrijk om alles wat negatief is en hun leerproces negatief kan beïnvloeden aan de kant te schuiven. Er zal nog tijd genoeg zijn om kleinzieligheid en menselijke ellende te ontdekken. Laten we onze schatten gedurende de eerste jaren van hun leven onze liefde bieden, onze affectie en ons vermogen om te laten zien hoe mooi de wereld is.

Een kind is een nalatenschap. Onze manier van zijn, onze opvoeding, onze genen en onze houding ten opzichte van het leven worden uiteindelijk gereflecteerd in de gewoonten van ons kleintje. Willen we echt dat ze ellende, gemeenheid en ongeluk erven?

Een kind die zijn wereld en omgeving begint te ontdekken, is gelukkig. Hij vibreert met alles wat hij aanraakt, hoe eenvoudig het ook mag zijn. Natuurlijk kunnen we de tijd niet stilzetten zodat het altijd zo zal blijven, maar we hebben wel het vermogen om een wereld voor ze te creëren met mensen die hen in staat stellen te leven in een omgeving van vrede, liefde, vriendelijkheid en respect.

Gelukkig Kind

De wereld van kinderen

We leven in een wereld die soms pijnlijk en hard kan zijn, maar onze kinderen mogen niet boeten voor onze fouten.

We moeten hun onschuld en de passie die ze iedere dag weer voor het leven hebben weerspiegelen. Zij zijn onze vrucht, onze schatten. Onze missie is voorkomen dat ze opgroeien in een ongelukkige, overdreven concurrerende en morbide atmosfeer.

Als we de gelukkige onschuld van kinderen nader bekijken, dan kunnen we als volwassenen veel meer van hen leren dan zij van ons. Ze lopen elke dag met een lach rond. Ze zijn gepassioneerd over de vlinder die vliegt en genieten volop van de smaak van chocolade-ijs. Mis jij de schoonheid van de meest simpele dingen dan niet?

Onze schatten zouden moeten worden beschermd en er zou meer van ze moeten worden gehouden dan van wat dan ook in de wereld. Ze zijn het mooiste wat het menselijke wezen kan creëren. Ze zijn het leven en de onschuld die elke dag onvoorwaardelijk van ons houden. En onze missie is om die liefde met al onze kracht terug te geven.

Vergeet nooit dat de geboorte van je kindje een ware schat is. Er is maar weinig in het leven dat mooier en belangrijker is. Geniet van ze en zorg voor ze, want ze zijn prachtig.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.