Wees de persoon die je zou willen ontmoeten

Wees de persoon die je zou willen ontmoeten

Laatste update: 05 augustus, 2016

De titel van dit artikel is een van mijn favorieten. Het betekent niet dat je zou moeten veranderen wie je in essentie bent, omdat je trots zou moeten zijn op jezelf. Ik denk dat het belangrijk is om na te denken over wat je anderen geeft en hoe je je voelt wanneer je iets ontvangt van een ander.

We willen allemaal positieve invloeden hebben in ons leven. Ik weet zeker dat je op zoek bent naar vriendschappen en relaties die je inspireren, maar ben je ook een positieve invloed in de levens van andere mensen? Het klinkt cliché, maar je ontvangt alleen dat wat je geeft.

Je draagt zowel het goede als het slechte over

De manier waarop je leeft heeft invloed op de mensen om je heen. Daarom is het belangrijk om de soort persoon te zijn die je zou willen ontmoeten en deel uit zou willen laten maken van je leven.


De inhoud van Verken Je Geest is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Deze informatie vervangt niet de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.