Vrije personen trekken nieuwe mogelijkheden aan

Vrije personen trekken nieuwe mogelijkheden aan

Laatste update: 30 december, 2016

Ben jij een vrij persoon? Ken jij vrije mensen? Je weet misschien niet eens wat het betekent om een vrij persoon te zijn, maar vandaag zal je erachter komen. Vrij zijn betekent makkelijk zijn in de omgang, zijn wie je echt bent en niet wie andere mensen willen dat je bent. Het gaat er uiteindelijk om dat je jezelf bent, zonder te doen alsof.

“Als je vrij bent van alle angst, weet je wat dan er zou kunnen gebeuren? Je zou doen wat je altijd al hebt willen doen!”

-Krishnamurti-

Vrije personen leven op hun speciale, unieke manierHier kun je ontdekken hoe zij leven zodat je, als je dit wilt, in hun voetsporen kunt treden en mogelijkheden in je leven kunt aantrekken.

Pas de wet van aantrekkingskracht toe

Aantrekken

Veel mensen geloven in de wet van aantrekkingskracht, terwijl anderen het in twijfel trekken. Wat denk jij? De wet van aantrekkingskracht zegt dat vrijheid mogelijkheden aantrekt. Maar weet je wat ook mogelijkheden aantrekt?

  • Persoonlijkheid hebben. Als je een persoonlijkheid hebt, ben je niemand anders dan jezelf. En zo lang je jezelf bent, zal je mensen aantrekken die net zo zijn als jij en die goed voor je zijn.
  • Als je toegewijd bent, trek je mogelijkheden aan. Als je toegewijd bent aan een droom of een doel zal je positieve dingen in je leven aantrekken. Niet iedereen is in staat om zich toe te wijden aan de dingen die ze echt willen.
  • Iedere dag uitblinken. Voorbereiding, training, jezelf iedere dag verbeteren, van je fouten leren… Dit alles zal goede dingen in je leven aantrekken. Hoe bekwamer je bent, hoe meer mogelijkheden je aan zal trekken.
  • Chemie of uitstraling. Waarom hebben we chemie met bepaalde mensen en niet met anderen? Als je chemie hebt, zal je mensen aantrekken en de deuren zullen opengaan.
  • Mensen die van binnen vrij zijn, trekken mogelijkheden aan. Dit is het meest interessante deel. Als je hart vrij is, zal dit ervoor zorgen dat je de meeste mogelijkheden aantrekt in je leven. Kijk in jezelf, wees jezelf en wees vrij.

“Het leven van een vrij persoon is een belediging voor iedereen die een slaaf is van vooroordelen en regels.”

-Paulo Coelho-

Zelfs als je niet gelooft in de wet van aantrekkingskracht, denk er eens over na… Overkomen goede dingen je echt als je goede dingen doet? En trekt negativiteit op zijn beurt ook negativiteit aan? We hebben de kracht om alles aan te trekken wat we willen, want onze emoties en gedachten die door ons hoofd gaan bepalen wat er met ons gebeurt. Ben je er klaar voor om mogelijkheden aan te trekken?

Hoe word je vrij van binnen?

Vrouw met Sleutel

Een persoon die van binnen vrij is, is iemand die niet leeft volgens de regels, maar die zich ook niet geheel onbewust is van de maatschappij waar hij in leeft. Ze weten wie ze zijn en ze hebben geen vooroordelen of voorwendsels. Dit is heel belangrijk, want we leven in een wereld waarin het uiterlijk heel belangrijk is.

We moeten onszelf bevrijden van dit alles. Ik weet dat het moeilijk is om jezelf te vinden in een wereld die vol is van eisen en uiterlijk… Het is lastig, maar niet onmogelijk. Hoe zijn vrije mensen? Vrije mensen zijn makkelijk in de omgang en bescheiden. Het maakt ze niet uit of ze opvallen, want hun simpelheid trekt de aandacht.

Het zijn ook positieve mensen. Het leven zit vol ups en downs, maar als je vrij bent, kun je het positieve in de negatieve dingen zien. Geloof me, je kunt iets positiefs halen uit de meest duistere en negatieve ervaringen. Je kunt overal van leren!

Iemand die gehecht is aan zijn vrijheid heeft altijd een lach op zijn of haar gezicht en een balans in zijn of haar innerlijke wereld… Haat, afhankelijkheid en wrok bestaan niet voor hen. Ze zijn zichzelf, ze zijn uniek! Ze weten het en maken er gebruik van en dat is wat mensen en mogelijkheden aantrekt.

Geluk bestaat niet uit het willen hebben van dingen, maar uit vrijheid.

Het is dus duidelijk dat het moeilijk is om gelukkig te zijn zonder vrij te zijn. Vrijheid is de maximale uiting van wie we zijn en wie we willen zijn. Laat jezelf niet beïnvloeden door anderen, leer om te luisteren naar je innerlijke stem en leer om jezelf te zijn. Houd in gedachten dat niet iedereen je leuk zal vinden, maar dat dat je niet uit zal maken! De innerlijke balans en de rust die je voelt, en de mogelijkheden die je zal aantrekken, zullen het waard zijn.

Salapen op Wolk

–Afbeeldingen met dank aan Cindy Thompson en June Leeloo–


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.