Thumb Author Sofía Gimbert

Sofía Gimbert

Psychologie


Psycholoog en expert op het gebied van digitale marketing. Ze heeft een masterdiploma in Updating in Psychological Intervention and Mental Health van UDIMA en studeert momenteel een masterdiploma in General Health Psychology van UNIR. Zij is Universitair Specialist in Neuromarketing van deze laatste studio en heeft meegewerkt aan verschillende projecten met betrekking tot digitale marketing.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Loyola Andalucía (2019). Gespecialiseerd in trauma, gehechtheid en dissociatie, via Level I EMDR en verschillende door EMDR Europe geaccrediteerde vervolgopleidingen, en in IFS Therapy (interne gezinssysteemtherapie). Daarnaast is ze een expert in persoonlijkheidsstoornissen (UDIMA, 2021), heeft ze een Master's Degree in Psychological Intervention and Mental Health van de Distance University of Madrid (2020) en rondt ze momenteel de Master's Degree in General Health Psychology (UNIR) af.

Ze heeft haar vaardigheden als psycholoog ontwikkeld bij psychologiepraktijken zoals Centro Limis, psychotherapie & persoonlijkheid, Ementis Málaga, de afdeling verslaving en drugsverslaving van het Provinciaal Instituut voor Maatschappelijk Welzijn van Córdoba, en het Futuro Singular centrum voor verstandelijke beperkingen.

Naast psychologie is marketing een andere van haar grote passies, een gebied waarin zij zich al meer dan 5 jaar tegelijkertijd begeeft. Op dit gebied heeft ze gewerkt als social media-specialist, SEO-consultant, communitymanager, marketing- en communicatiemanager en schrijver. Haar opleiding tot psycholoog en haar ervaring en kennis op het gebied van digitale marketing hebben haar in staat gesteld de gebieden van neuromarketing te verkennen.


Laatste artikelen