Ik zal jou liefde geven. Dat beloof ik.

Liefde is meer dan een gevoel, een beslissing. Daarom vereist het cultiveren ervan toewijding, vastberadenheid en verlangen.
Ik zal jou liefde geven. Dat beloof ik.

Laatste update: 30 april, 2024

Ik beloof dat ik voor jou zal zorgen en je zal laten glimlachen. Ik zal jou liefde geven. Dat is mijn belofte. Ik beloof dat ik jou nooit het gevoel zal geven dat je alleen bent. Bovendien beloof ik jou dat ik dichtbij jou zal zijn, ook al zijn er kilometers tussen ons. Telkens als je door elkaar geschud wordt, dan beloof ik jouw hand te nemen. Ik beloof ook dat ik je altijd zal knuffelen wanneer je het nodig hebt.

Ik wil jou liefde geven. Bovendien wil ik ook dat je het voelt en dat het jouw angsten en twijfels laat wegsmelten. Wat ik wil, is dat we elkaar stevig vasthouden, wat er ook komt. Want mijn belofte is dat ik van jou zal houden. Ik wil aan je zijde zijn. En ik wil dat jij je dicht bij mij voelt.

Ik beloof dat ik zo zal zingen dat je lach danst. Je wonden zal ik weg kussen. Ik beloof dat ik je zal laten vergeten dat je vroeger alleen was. Alles zal ik nieuw maken wanneer onze ogen gesloten zijn. Alles wil ik jou geven. Ik wil jou gelukkig maken. Als je mij toelaat, dan beloof ik dat ik elke dag zal proberen om dit te doen.

Jou zal ik niet veel andere dingen vragen als jij belooft om hetzelfde te doen. Ik zal je niet vragen om je verleden weg te vegen. Want het maakt je tot wie je bent. En om die reden hou ik van jou. Want het is wie jij bent. Ik zal je ook niet vragen om jezelf te verliezen om een “wij” te worden. Maar ik hoop nog steeds dat je wil dat ik een deel word van jouw ‘jou’.

Ik zal jou liefde geven en bij je zijn

Jij en ik en alles wat we samen creëren

Twee mensen samen zullen altijd meer dan één zijn. Die twee mensen die zich verenigen om iets te scheppen, zijn groter dan de som van hun delen. We zullen nooit alleen maar één plus één zijn.

Ik beloof je dat ik zal groeien en mezelf dingen bijbrengen die jij wilt. Nooit zal ik toelaten dat een deel van de vergelijking ontbreekt. Dat beloof ik jou. Als jij je ooit zo voelt, hoef je mij alleen maar een duwtje te geven. Je weet dat ik er zal zijn. Het is alleen dat ik me soms wil verbergen zodat ik kan jou kan zien langskomen. Ik beloof je dat ik dat allemaal zal doen als jij kiest om mijn hand te nemen. We kunnen dan later alle berekeningen maken.

Ik denk dat we gewonnen hebben. Nu is het aan ons. Ik wil je echt alles beloven en verliefd zijn. Ik zal jou liefde geven en je beter leren kennen. Want ik wil je plat knijpen en elk detail dat jou zo speciaal maakt, leren kennen. Ik wil weten waarover je droomt, wat je wil en waar je naartoe wil vluchten. Want als je mij toelaat, zal ik met jou meegaan.

Ik zal jou liefde geven en je laten lachen

Ik beloof dat ik mezelf zal zijn

Bij elke stap zal ik mezelf zijn, ook wanneer je het niet leuk vindt. Ik zal blijven mezelf zijn. Bovendien zal ik de dingen op mijn manier blijven doen. Want zelfs na van mezelf te houden zal er nog steeds veel liefde overblijven.

Dus beloof ik het aan jou te geven, verpakt in een boog. Laat me de persoon zijn die jou aan het lachen maakt, de persoon die naast jou slaapt. Laat me de persoon zijn die naar je luistert en jou omhelst.

Jij maakt me een beter persoon. Daarom beloof ik dit allemaal te doen. Mijn ogen lichten op wanneer ik met jou praat. Ik slaag er niet in om mijn blik van jou af te wenden. Ik beloof dit allemaal te doen omdat jij altijd in mijn gedachten bent.

Jij bent er altijd en je verzekert me dat alles oké zal zijn. Je zegt dat we overal kunnen komen als we echt proberen. Als we elkaar respecteren, zullen er geen haast en geen twijfels zijn. Want tenslotte zeg jij dat als we nu van elkaar houden, we altijd in staat zullen zijn om zelfs nog meer lief te hebben.

Ik zal jou liefde geven

Ik zal jou liefde geven. Dat beloof ik. Ik zal alles losmaken dat je vasthoudt en je bevrijden. We lopen al te lang op de toppen van onze tenen om elkaar heen. Het is tijd om te genieten van onze beloning. En dat is de reden waarom ik jou al deze dingen beloof.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.