Ik wil alles ervaren

Ik wil alles ervaren

Laatste update: 24 augustus, 2016

Als we er echt over nadenken, dan is het leven zo kort… Dus waarom proberen we niet om alles te ervaren wat het te bieden heeft? Waarom zouden we niet op zoek gaan naar het goede van het leven? Waarom grijpen we het niet vast met al onze kracht en zonder angst?

Laten we leren te leven zonder ook maar iets aan ons te laten ontglippen. Op deze manier zullen we wanneer we erg oud zijn, gelukkig zijn door alle ervaringen die we hebben kunnen najagen alsof we ‘s werelds beste jager waren. Zodat wanneer we niet langer de kracht hebben om de zon of de maan met beide handen vast te grijpen, we tenminste kunnen zeggen dat we alles gedaan hebben dat we wilden doen. We hadden de kracht toen we jong waren en we hadden de moed om te leven!

Ik wil alles ervaren, zonder angst of lijden. Ik wil liefde kennen, genieten van de kleine en grote genoegens van het leven. Ik wil lachen om een goede grap en mijn dag laten opfleuren door de lach van een kind. Ik wil niets achterwege laten. Ik wil niets missen.


De inhoud van Verken Je Geest is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Deze informatie vervangt niet de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het beste een betrouwbare specialist raadplegen.