Thumb Author Yurdey Fernanda Herran Murillo

Yurdey Fernanda Herran Murillo

Psychologie


Klinisch psycholoog en student Voeding en Diëtetiek aan de Pontificia Universidad Javeriana. Ze heeft ervaring in onderzoeksprojecten, vrijwilligerswerk en als psychoanalytisch georiënteerde therapeutische begeleider. Ze werkt ook als schrijver voor digitale media en als facilitator van workshops met betrekking tot academisch schrijven.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie en student Voeding en Diëtetiek aan de Pontificia Universidad Javeriana. Collegiaal nummer: COLPSIC 231258. Zij heeft ervaring in de ziekenhuissector en als therapeutisch begeleider van psychoanalytische klinische oriëntatie. Momenteel werkt ze in de volksgezondheid voor de Health and Quality of Life-groep aan de Pontificia Universidad Javeriana.

Zij heeft gemengd onderzoek gedaan naar geestelijke gezondheidsproblemen bij universiteiten en kwetsbare bevolkingsgroepen. Daarnaast werkt ze in de transformatieve onderzoekslijn voor de bevordering van gezonde voedselomgevingen vanuit een ecologisch-systemisch perspectief. Zij heeft geschreven voor wetenschappelijke tijdschriften met een hoge impact, zoals Scopus. Ze houdt van schaatsen, lezen, schrijven en is gepassioneerd door het onderwijs- en leerproces.


Laatste artikelen