Thumb Author Andres Camilo Espinosa Poveda

Andres Camilo Espinosa Poveda

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in juridische en forensische psychologie. Sinds 2013 werkt hij als rekruteringspsycholoog bij de Colombiaanse Nationale Politie, waar hij verantwoordelijk is voor het uitvoeren van cognitieve en persoonlijkheidstests, het afnemen van kritische incidentinterviews en het uitbrengen van rapporten.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Nationale Universiteit van Colombia in 2012. Hij was organisator van het Legal Psychology Congress 2012 in Bogotá en spreker op de 2e en 3e editie van het Itinerant Symposium on Legal and Forensic Psychology, met de presentaties "Theories of chaos" en "Complexiteit toegepast op criminele organisaties” en “Praktische mogelijkheden van complexiteit in criminele organisaties”.

Momenteel werkt hij als psycholoog bij de Colombiaanse nationale politie als uitvoerder van de psychologische beoordeling in het directoraat Incorporatie, handelend onder de competenties en kritieke incidentenbenadering volgens de institutionele profielen. Daarnaast voert hij privéconsulten uit op het gebied van relatietherapie, gezinstherapie en menselijke ontwikkeling.


Laatste artikelen