Thumb Author Úrsula Perona

Úrsula Perona

Psychologie


Psycholoog en popularisator. zij heeft zich gespecialiseerd in de klinische psychologie en heeft deelgenomen aan tientallen congressen en symposia, evenals samenwerkingen met de media. Ze is ook stagebegeleider voor verschillende masteropleidingen en biedt haar diensten aan via haar kliniek Psicoclinic.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Open Universiteit van Catalonië (2005) en specialist in kinder- en jeugdpsychologie aan het Hoger Instituut voor Psychologische Studies in Barcelona (2010).

De Psicoclinic biedt vanuit haar psychologiekliniek een breed scala aan diensten op het gebied van zowel de klinische zorg als het educatieve en informatieve gedeelte. Het organiseert scholen voor ouders en specifieke workshops over verschillende onderwerpen: gedrag, voeding, dromen, angst voor examens en sociale vaardigheidscursussen voor kinderen en adolescenten, naast vele andere trainings- en therapeutische activiteiten.

Naast haar werk als psycholoog op het gebied van de klinische psychologie vervult ze andere functies van professioneel belang, zoals bijdragen aan congressen en symposia en samenwerkingen in de media zoals onder andere El Mundo, Sapos y Princesas, Psicoactiva.

Haar professionele zorgen hebben haar er ook toe gebracht haar eigen YouTube-kanaal te creëren. Het is gewijd aan het bevorderen van de geestelijke gezondheid, het verbeteren van het emotionele welzijn en de levenskwaliteit van kinderen en adolescenten .


Laatste artikelen