Thumb Author Rafa Aragón

Rafa Aragón

Psychologie


Relatietherapeut en seksuoloog. Hij heeft als vrijwilliger verschillende projecten uitgevoerd, waaronder schoolondersteuning voor kinderen met moeilijkheden en het faciliteren van workshops op het gebied van seksualiteit. Hij combineert zijn beroep ook met een facet als verspreider, zo werkt hij samen als redacteur, schrijver en contentmanager voor verschillende platforms gerelateerd aan psychologie.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Murcia (2014). Hij heeft een master in seksuele en gendereducatie (2015) en een master in klinische seksuologie en relatietherapie (2016) van het Al-Ándalus Institute of Sexology . Collegiaal nummer: AO09281.

Hij is geschoold in Gestalttherapie en gebruikt dit model dan ook in zijn consulten. Hij heeft vrijwilligerservaring in schoolondersteuning voor kinderen met moeilijkheden (gemeente Murcia, 2009-2010) en is seksualiteitsmonitor in de SAPAME-vereniging in Granada (sinds 2015). Hij verkent zijn vak met werk als verspreider, vooral als contentmanager en als schrijver voor platforms en media met betrekking tot psychologie .

Hij heeft psychologische ondersteuning gegeven aan volwassenen met ernstige psychische stoornissen, gaf workshops over seksualiteit en werkte als relatietherapeut en seksuoloog. Op dit laatste facet heeft hij zich de laatste jaren in zijn privépraktijk toegelegd.


Laatste artikelen