Thumb Author Loreto Martín Moya

Loreto Martín Moya

Psycholoog


Algemeen gezondheidspsycholoog. Ze heeft ervaring in verschillende psychologiegroepen als therapeut, ondersteuning van projecten om gezinnen in conflictsituaties te helpen, uitgebreide ondersteuning voor mensen met psychische stoornissen, individuele en groepsinterventie en als klinisch psycholoog in een virtuele modaliteit. Ze heeft ook als vrijwilliger deelgenomen aan verschillende sociale programma's.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie (2018) en student van de master in algemene gezondheidspsychologie van de Autonome Universiteit van MadridZij heeft als co-therapeut gewerkt in verschillende psychologiegroepen, waaronder het Centrum voor Toegepaste Psychologie van de UAM.

Momenteel combineert zij haar studie met het schrijven van romans en artikelen en haar postdoctorale activiteiten. Zij heeft deelgenomen aan verschillende vrijwilligerswerkzaamheden , zoals het Hospital La Paz (Madrid) met opgenomen kinderen en het programma Painting for Others met gezinnen die het risico lopen op sociale uitsluiting.

Zij heeft werkervaring als psycholoog op het gebied van angststoornissen, depressie, zelfmoordgedachten, emotionele afhankelijkheid, assertiviteit en sociale en seksuele vaardigheden vanuit een cognitief-gedragsmatig model.

Laatste artikelen