Thumb Author Brigida Higueras Madsen

Brigida Higueras Madsen

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in angststoornissen en gezins- en relatietherapie. Sinds 2014 werkt ze als klinisch psycholoog in het Universitair Ziekenhuis Fundación Alcorcón. Zij heeft met verschillende psychologiegroepen gewerkt, waaronder het Enova Medisch Centrum en het VAIVEN Familiezorgcentrum opvallen.

Over de auteur

Graad in Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid. Expert in psychopathologie en gezondheid (UNED) en Master in gezins- en koppeltherapie (ICADE). Zij ontving de titel van specialist in klinische psychologie na het voltooien van haar residentie aan het Hospital Universitario de Móstoles en specialiseerde zich in trauma nadat zij het Roberto Clemente Family Guidance Center in New York, VS, had doorlopen.

Zij heeft ruime onderwijservaring in het voorbereiden van toelatingsexamens voor een gespecialiseerde gezondheidsopleiding (inwonend intern psycholoog).

Momenteel werkt zij in het GATCA-centrum (Majadahonda, Madrid), waar zij zowel met volwassenen als kinderen werkt. Zij is expert op het gebied van angststoornissen, gedragsstoornissen en interventie bij zowel persoonlijke- en gezinscrises als bij rouwprocessen.


Laatste artikelen