Thumb Author Silvia Carrasco

Silvia Carrasco

Sociaal werk


Maatschappelijk werker gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg, conflictbemiddeling en juridische expertise. Ze heeft een uitgebreide academische en professionele opleiding op deze gebieden gevolgd, dus werkt ze als arbeidsbegeleider. Ze heeft met verschillende instellingen gewerkt en ook als verspreider via digitale media. Zij is vooral geïnteresseerd in gerechtigheid en sociale interventie.

Over de auteur

Afgestudeerd in sociaal werk aan de Universiteit van Zaragoza (2014). Zij heeft een postgraduaat in Forensic Sciences for Social Workers van de National Distance Education University (2016) en een master in Social Work in Mental Health van haar alma mater (2017). In dit studiehuis volgde zij ook de Beroepsopleiding Mediation en Conflictoplossing (2015). Aragon collegiaal nummer: 2739.

Zij heeft verschillende keren samengewerkt met de Heraldo de Aragón en de Heraldo de Aragón Joven . Ze heeft op verschillende terreinen gewerkt als maatschappelijk werker en docent en heeft onder andere samengewerkt met de Dolores Sopeña Foundation, de Professional College of Social Work van Aragon en met YMCA Spain.

Momenteel werkt ze als loopbaanadviseur Media bij het zoeken naar werk van sollicitanten, de term die hen voorbereidt op de arbeidsmarkt door hun persoonlijke en professionele tools te verbeteren. Zij is geïnteresseerd in sociale rechtvaardigheid, geestelijke gezondheid en sociaal-arbeidsinterventie .


Laatste artikelen