Thumb Author Sergio Bero

Sergio Bero

Psycholoog en Master in klinische neuropsychologie


Geregistreerd psycholoog (M34135), trainer gespecialiseerd in persoonlijke relaties en Mindfulness-instructeur, hij verspreidt het woord op sociale netwerken over diversiteit en communicatie. In zijn directe contact met tieners en onderwijsprofessionals werkt hij aan assertiviteit en empathie als instrumenten om verschillende generaties samen te brengen.

Over de auteur

Ze isafgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Deusto in 1999 en heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een Master in Klinische Neuropsychologie, een Specialisatie in Contextuele Therapieën, een Certificaat in Strengths Coaching en een Diploma of Advanced Studies in Psychology of Creativity.

Ze maakt deel uit van het steunpunt van de organisatie It Gets Better die een gevarieerde psycho-educatie tegen elke vorm van pesten promoot. Hij behoort ook tot de onderzoeksgroep van de Canadese stichting International Network on Personal Meaning en is lid van deAPA .

Hij is gespecialiseerd in de behandeling van angst en seksueel-affectieve bindingen en verdeelt zijn tijd momenteel tussen zijn privépraktijk en het geven van psycho-educatieve workshops in IES en Bachillerato centra gericht op zowel studenten als docenten.

Gepassioneerd door kunst, film en Eurovisie heeft hij twee verhalende boeken gepubliceerd:"La calma luchada" en"Cierto que miento".


Laatste artikelen