Thumb Author Miguel David Guevara

Miguel David Guevara

Psychologie


PhD in Klinische Psychologie. Sinds 2012 is hij werkzaam als supervisor opleider psychotherapie bij het Centrum voor Klinische Psychologie, Groepstherapie en Psychodrama en sinds 2007 coördinator van dit centrum. Hij is universitair hoofddocent op het gebied van Persoonlijkheid, Evaluatie en Psychologische Behandeling aan de Universiteit van Salamanca.

Over de auteur

Doctor in de Klinische Psychologie van de Universiteit van Salamanca . Psychodramaticus Psychotherapeut met de graad van supervisor van het onderwijs door de Spaanse Vereniging van Psychodrama. Coördinator van het Groepstherapie- en Psychodramacentrum van Salamanca.

Psychoanalyticus opgeleid door Luis Cencillo de Pineda in antropologisch gebaseerde dyalytische psychoanalyse. Stichtend lid van het Salamanca Psychoanalytisch Instituut. Master in Gestaltpsychologie aan het Gestalt Instituut in Madrid.

Seksuoloog opgeleid aan de Université de Québec à Montréal (Canada). Buitengewone doctoraatsprijs, universitair hoofddocent aan de Universiteit van Salamanca en professor van de Master's Degree in Algemene Gezondheidspsychologie aan dezelfde universiteit.

Collegiaal nummer: CL-2720 van het Official College of Psychology of Castilla y León.


Laatste artikelen