Thumb Author Marta Bermejo Victoriano

Marta Bermejo Victoriano

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapieën en EMDR. Ze werkt als masterprofessor bij de Spaanse Vereniging voor Cognitieve Gedragspsychologie, en is tevens tutor voor afstudeerprojecten voor verschillende universiteiten. Ze heeft ervaring en training in het omgaan met persoonlijkheidsstoornissen, relatietherapie en cognitieve herstructurering. Werkt samen met verschillende digitale media via een informatief facet.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie met een specialisatie in klinische en gezondheidspsychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid (2001). Zij voltooide haar opleiding met een masterdiploma in EMDR-psychotherapie in samenwerking met de National University of Distance Education en de EMDR Spain Association .

Ze is gecertificeerd als verslavingstherapeut (2003), specialist in cognitieve gedragstherapieën bij kinderen en adolescenten (2014), EMDR-therapeut niveau I en II (2015) en expert in persoonlijkheidsstoornissen door het Official College of Psychologists of Madrid . Collegiaal nummer: M-19113.

Marta Bermejo is docent van de Master's Degree in Relatietherapie en Seksualiteit van de Spaanse Vereniging van Cognitieve Gedragspsychologie. Zij is ook een professor in de klinische praktijk en werkt samen met verschillende masteropleidingen van universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs. Ze werkt als tutor voor studenten in masterstages en bachelordiploma's in psychologie aan de Europese Universiteit van Madrid, Antonio Nebrija University, Rey Juan Carlos University en de Comillas Pontifical University.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de klinische psychologie en werkt momenteel als psycholoog en technisch directeur bij het Psicomaster Psychology Center in Madrid . Ze werkt ook mee als verspreider met het schrijven en redigeren van teksten met betrekking tot haar expertisegebied voor digitale media.


Laatste artikelen