Thumb Author Macarena Liliana Nuñez

Macarena Liliana Nuñez

Psycholoog gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en klinische neuropsychologie


Afgestudeerd in Psychologie met specialisaties in Cognitieve Gedragstherapie, ACT en Klinische Neuropsychologie. Met 8 jaar ervaring op klinisch gebied heeft ze een wetenschappelijk artikel gepubliceerd en werkt ze samen met digitale media zoals Terapify en Sana Digital.

Over de auteur

Afgestudeerd in Psychologie aan de Universidad Abierta Interamericana (UAI) in 2014, heeft deze professional haar opleiding voortgezet en specialisaties behaald in Cognitieve Gedragstherapie, Klinische Neuropsychologie en is bezig met een PhD in Psychologie met een focus op Toegepaste Cognitieve Neurowetenschappen.

Daarnaast heeft ze cursussen gevolgd in interventie bij geweld en seksueel misbruik, emotionele ontregeling, tekorten in impulscontrole, obesitas, overgewicht, eetstoornissen, Psychocardiologie, ACT Therapie en Mindfulness, naast andere benaderingsmodellen. Ze heeft ook een wetenschappelijk artikel gepubliceerd in het tijdschrift Neurología Argentina van de Argentijnse Neurologische Vereniging.

Met 8 jaar ervaring heeft ze als psychotherapeut gewerkt in particuliere en overheidsinstellingen in Buenos Aires, en momenteel praktiseert ze in Colombia. Ze werkt samen met media als Terapify en Sana Digital en beoefent graag yoga en mindfulness. Haar interesse in fytomedicijnen springt eruit als hulpmiddel om de geestelijke gezondheid te verbeteren.