Thumb Author Bárbara Arenas

Bárbara Arenas

Psychologie


Gezondheidspsycholoog en kinderslaapspecialist. Ze heeft uitgebreide ervaring als gezondheidspsycholoog in verschillende instellingen zoals onder meer de Gaias Clinics, de Red Madre Association en het Juan María Center.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Autonome Universiteit van Madrid (2013). Master's Degree in lerarenopleiding van de Universiteit van La Rioja. Master's Degree in Klinische en Gezondheidspsychologie van het Hoger Instituut voor Psychologische Studies (ISEP). Master's Degree in Cognitieve Gedragstherapie van het Hoger Instituut voor Psychologische Studies (ISEP). Postgraduaat Klinische Psychologie voor Kinderen en Adolescenten aan het Hoger Instituut voor Psychologische Studies (ISEP).

Haar beroepservaring: gezondheidspsycholoog bij het Juan María Centrum voor verstandelijke beperkingen; gezondheidspsycholoog in het reactieve dagcentrum van de psychiatrische kliniek López Ibor; Gezondheidspsycholoog bij de dienst palliatieve zorg van het Universitair Ziekenhuis La Paz (Madrid).


Laatste artikelen