Thumb Author Álvaro Cabezuelo

Álvaro Cabezuelo

Psychologie


Psycholoog en universiteitsprofessor. Hij voltooide een master in Klinische Psychologie voor Volwassenen en een master in Social Media en Community Manager. Zijn professionele carrière is gericht op deze laatste specialisatie, aangezien hij heeft gewerkt als beheerder van sociale netwerken, universitair hoofddocent Marketing en reclame, content- en communicatiemanager. Hij werkt ook mee aan anti-intimidatieprogramma's op internet.

Over de auteur

Diploma in psychologie aan de Universiteit van Granada , master in klinische psychologie aan de Aaron Beck Psychology Clinic, master in communicatie via sociale netwerken en marketing aan de Complutense Universiteit van Madrid.

Hij was verantwoordelijk voor de afdeling Social Media van Doctor Trece (communicatie- en marketingbureau) en Terceto Comunicación y Publicidad. Momenteel is hij professor in sociale media en digitale identiteit in de hogere graad van marketing aan het Reina Isabel International Training Center (Granada), een trainer verbonden aan Terceto Comunicación in PICE-programma's van de Kamer van Koophandel van Granada en freelance in Digital Marketing en sociale netwerken. . Hij werkt als psycholoog en sociale media samen bij Stophaters , een landelijke vereniging tegen cyberpesten, en bij het digitaal tijdschrift La Mente es Maravillosa.


Laatste artikelen