Thumb Author Sara Viruega

Sara Viruega

farmaceutische industrie


Apotheker gespecialiseerd in psychofarmacologie. Zij heeft een verscheidenheid aan gespecialiseerde studies, cursussen en workshops voltooid die haar diploma farmacie aan de Universiteit van Salamanca uitbreiden. Ze heeft meer dan 6 jaar ervaring opgebouwd in de sector, wat ze combineert met haar rol als verspreider van verschillende digitale platformen.

Over de auteur

Afgestudeerd in farmacie aan de Universiteit van Salamanca (2016). Zij heeft de titel University Expert in Cosmetics and Dermopharmacy van de National University of Distance Education (2017).

Parallel aan de voorgaande studies heeft zij verschillende cursussen gevolgd om haar opleiding te verbreden. Onder hen de cursus over gepersonaliseerde doseringssystemen (2016), de cursus over de formulering van geïndividualiseerde medicijnen door de MICOF van Salamanca (2017), de cursus voor voortgezette opleiding door de Algemene Raad van Farmaceutische Hogescholen, Apotheekassistentie en Oculaire Gezondheid (2017) en Rational Gebruik van antibiotica en afvalbeheer (2018).

Ook is zij de co-auteur van het artikel Microencapsulation of antifungals in albumin-coated liposomes (2017). Ze heeft meer dan 3 jaar ervaring als apotheker bij de Openbare Apotheek. Ze werkt momenteel samen in digitale media als wetenschappelijke verspreider op het gebied van psychofarmacologie.


Laatste artikelen