Thumb Author Martina Estevan Del Carpio

Martina Estevan Del Carpio

Psychologie


Psycholoog, redacteur en schrijver. Martina Estevan Del Carpio behaalde een graad in psychologie aan de Nationale Universiteit van La Plata en is sindsdien opgeleid vanuit een theoretisch oogpunt onder een psychoanalytische benadering. Sinds ze een kind was, is ze geïnteresseerd in het schrijven van korte verhalen en romans, en momenteel verkent ze een facet als fictieschrijver en als reclame-copywriter.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Nationale Universiteit van La Plata in 2022. Ze heeft cursussen gevolgd in psychoschrijven en het creëren van fictieve verhalen.
Daarnaast heeft zij drie bloemlezingen met korte verhalen geschreven en werkt zij aan haar eerste boek bij uitgeverij Tinta Libre de Córdoba.

Zij heeft ervaring als copywriter bij digitale marketingbedrijven en in organisatieanalyse. Ze heeft ook workshops en groepsinterventies gecoördineerd in 2019. Momenteel werkt zij met een psychoanalytische benadering in een kliniek voor volwassenen, altijd vanuit het pad van het onbewuste en verlangen.

Ze is vooral geïnteresseerd in schrijven en compositie.


Laatste artikelen