Thumb Author María Betancur

María Betancur

Psychologie


Klinisch psycholoog met meer dan 13 jaar beroepservaring. Zij heeft een eigen privépraktijk, waarin ze haar therapieën ontwikkelt op basis van het cognitief-gedragsmodel. Zij heeft samengewerkt met overheidsprogramma's, psychiatrische klinieken en wellnesscentra voor hoger onderwijs. Zij heeft zich gespecialiseerd in het beheersen van emotionele crises, een gebied dat zij heeft toegepast op de voormalige strijdende bevolking van Colombia.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Katholieke Universiteit van Pereira (2009). Zij heeft ook een specialisatie in Klinische Psychologie van de Katholieke Universiteit van Colombia (2013). Ze heeft deelgenomen aan trainingsprojecten in Emotional Crisis Management en Suicide Risk en Acceptance and Commitment Therapy. Verenigingsnummer: beroepskaart 109082

Ze heeft 13 jaar ervaring als psycholoog, gespecialiseerd op klinisch gebied vanuit de cognitief-gedragsmatige benadering. Z ij heeft gewerkt in psychiatrische ziekenhuizen, overheidsprogramma's met kinderen en de ex-strijdersbevolking, en in universitaire wellnesscentra. Zij heeft ook lesgegeven in verschillende psychologieprogramma's voor studenten en afgestudeerden aan Colombiaanse universiteiten. Momenteel werkt zij in haar eigen praktijk. Enkele van haar hobby's zijn lezen, schrijven en reizen.


Laatste artikelen