Thumb Author Yolanda Pérez

Yolanda Pérez

Psychologie


Afgestudeerd en gepromoveerd in de psychologie. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van gezondheidspsychologie en arbeidspsychologie, zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven. Zij heeft deelgenomen aan verschillende congressen en wetenschappelijke publicaties en heeft de CIDAP-onderzoeksprijs ontvangen van het officiële college van psychologen van de Valenciaanse Gemeenschap. Ze is momenteel universitair hoofddocent aan de Universiteit van Alicante.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Miguel Hernández Universiteit van Elche. Master Gezondheidspsychologie . Universitaire graad van deskundige in professionele vaardigheden en competenties. Doctoraat in de psychologie (2012) . Collegiaal nummer: CV09418.

Universitair hoofddocent aan de Universiteit van Alicante . Directeur van het centrum Eclipse soluciones - Centrum voor psychologie, opleiding en werkgelegenheid . Medewerker van het programma "It's the morning" bij ESRADIO. Trainer van cursussen voor het MKB en grote bedrijven (Stichting Tripartiete Opleiding Arbeidsbemiddeling).