Thumb Author Tais Pérez

Tais Pérez

Psychologie


Directeur en psycholoog bij PsicoSalud. Verzamel meer dan 12 jaar ervaring in klinische psychologie, bij volwassenen, koppels, gezinnen en kinderen en adolescenten. Ze is tutor voor beroepspraktijken in de klinische psychologie in de Master's Degree in General Health Psychology aan de UNED en aan de VIU.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Universiteit van La Laguna. Master Clinical Practice in Mental Health (Spaanse vereniging van cognitieve gedragspsychologie en European Foundation of Psychology). Master's Degree in Methodologie van Gedrags- en Gezondheidswetenschappen (UNED).

Professioneel begeleider van studenten aan de opleiding van de Master Algemene Gezondheidspsychologie (UNED en VIU). Gedurende 1 jaar was ze directeur van de Master's Degree in Psychonefrology (Miguel de Cervantes European University).

Directeur en psycholoog bij PsicoSalud , psychologiebureau op Tenerife. Specialist in volwassenen, koppels, kinderen en adolescenten. 10 jaar ervaring in de particuliere en openbare klinische praktijk.