Thumb Author Leonardo Resano

Leonardo Resano

Sociaal werk


Schrijver, popularisator, docent en expert in motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij is de auteur van Navigating through your mind (2013) en Op dit moment... (2017). Hij is hoogleraar geweest op het gebied van sociale en culturele gerontologie en facilitator van cursussen, programma's en workshops gerelateerd aan coaching .

Over de auteur

Diploma maatschappelijk werk van de Openbare Universiteit van Navarra (1994). Hij heeft een specialisatie in positieve psychologie van Euroinnova Business School (2020).

Hij heeft gewerkt als docent, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke en institutionele coaching en als expert in persoonlijke motivatie . Hij werkt momenteel als persoonlijk adviseur en docent van brede onderwerpen die verband houden met de geest en creativiteit. Hij is een regelmatige medewerker op de lokale televisie en in verschillende culturele verenigingen.

Hij is de auteur van Navigating through the mind (Eunate 2013) en Op dit moment… (Eunate 2017). Hij is facilitator van diverse cursussen en workshops en neemt actief deel aan projecten die te maken hebben met persoonlijke motivatie . Hij was finalist in tal van literaire wedstrijden en vervolgt zijn opleiding met de studie psychologie.