Thumb Author Leonardo Biolatto

Leonardo Biolatto

Geneeskunde


Arts met uitgebreide opleiding en ervaring op het gebied van huisartsgeneeskunde, seksueel misbruik van kinderen, seksuele en reproductieve gezondheid, gezondheidsbevordering en sociale ontwikkeling. Hij heeft projecten ontwikkeld die gericht zijn op de zorg voor kwetsbare bevolkingsgroepen, hij heeft ook gewerkt als leraar, medisch directeur, pedagogisch begeleider en externe recensent van onderzoeksartikelen.

Over de auteur

Afgestudeerd in geneeskunde aan de Nationale Universiteit van Córdoba (2008). Hij heeft een master in Gezondheidsbevordering en Sociale Ontwikkeling van de Openbare Universiteit van Navarra en de Universiteit van Bordeaux (2017).

Daarnaast is hij een specialist in huisartsgeneeskunde en ambulante geneeskunde van het Italiaanse ziekenhuis van Buenos Aires (2012) en een specialist in medische audit gecertificeerd door de National Technological University . (2019). Hij heeft ook een diploma in onderwijs voor gezondheid en integrale ontwikkeling van de Grupo Congreso de Educación  en een master in seksuele en reproductieve gezondheid (2019).

Hij heeft gewerkt als huisarts en heeft volksgezondheidsprojecten geleid om de levenskwaliteit van kwetsbare bevolkingsgroepen te verbeteren . Daarnaast werkt hij als externe recensent van geïndexeerde wetenschappelijke publicaties over onderwerpen die betrekking hebben op de gezondheid van adolescenten, problematisch alcoholgebruik, gezondheidsbevordering en medische evaluatie.

Hij heeft wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over seksuele en reproductieve gezondheid en de aanpak van alcoholisme bij adolescenten . Hij heeft ook meegewerkt aan wetenschappelijk werk van de Directie Geestelijke Gezondheid en Verslavingen van het Ministerie van Volksgezondheid van Argentinië .

Zijn favoriete hobby is het vastleggen van de natuur door de lens van zijn camera.


Laatste artikelen