Thumb Author Laura Fuster Sebastián

Laura Fuster Sebastián

Psychologie


Algemeen gezondheidspsycholoog gespecialiseerd in therapieën met een cognitief-gedragsmatige benadering. Ze is sinds 2019 directeur van de TFM in de masteropleiding Algemene Gezondheidspsychologie aan de Internationale Universiteit van Valencia. Ze heeft gewerkt als verspreider, universiteitsprofessor, monitor van educatieve projecten, logopedist en klinisch psycholoog. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van psychologie.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Valencia (2008). Zij voltooide haar opleiding met een master in Research and Advances in Psychopathology and Health van haar alma mater (2011), een master in Clinical Psychology van het Centrum voor Gedragstherapie (2012) en een master in General Health Psychology van de UV .

Zij is ook geaccrediteerd als Trainer of Trainers door het European Institute of Trainer Trainers (2013), Positive Discipline door de Positive Discipline Association (2017) en Family Education door laatstgenoemd centrum (2017).

Ze is de directeur van het Centrum voor Cognitieve Gedragspsychologie in Valencia sinds 2011, waar ze werkzaam is in therapie voor volwassenen, kinderen en koppels. Ze heeft gewerkt als begeleider van onderwijsprojecten, klinisch psycholoog, docent, onderzoeker en medewerker aan maatschappelijke projecten. Ze was stageprofessor in de gezondheidsmaster in de klinische praktijk van de Spaanse Vereniging voor Cognitieve Gedragspsychologie (AEPCCC) en mededirecteur van het Centrum voor Logopedie en Psychologie van Segorbe.

Ze is momenteel de directeur van de TFM in de masteropleiding Algemene Gezondheidspsychologie aan de Internationale Universiteit van Valencia , een klinisch psycholoog met een cognitief-gedragstherapeutische benadering en een verspreider van verschillende conventionele en digitale media.