Thumb Author Isabel Diego Rivas

Isabel Diego Rivas

Psychologie


Gezondheids- en forensisch psycholoog. Ze is professor psychologie aan de European University of the Atlantic. Sinds 2012 biedt zij haar psychologische therapiediensten aan voor volwassenen en kinderen, forensische evaluatie en het schrijven van deskundigenrapporten. Ze werkte bij het Centrum voor Informatie en Uitgebreide Zorg voor Slachtoffers van Gendergeweld van de regering van Cantabrië.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca (2009). Master in de klinische praktijk (AEPCCC, 2010). Master in Klinische en Forensische Psychologie aan de Complutense Universiteit van Madrid (2012).

Ze is een gezondheidspsycholoog en werkt met zowel kinderen en adolescenten als volwassenen. Ze is forensisch psycholoog: ze ontwikkelt haar werk op juridisch gebied en als expert, door psychologische juridische rapporten (burgerlijk, strafrechtelijk, arbeidsrecht) en psychojuridisch advies op te stellen. Daarnaast is ze werkzaam als trainer voor verschillende programma's en werkt ze samen met de media, pers en radio.

Sinds 2018 maakt zij deel uit van de raad van bestuur van het officiële college voor psychologie in Cantabrië als lid en lid van verschillende werkgroepen.